Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Scott Bryce

Scott Bryce (59)


Oyuncu

Scott Macalister Bryce, 06 Ocak 1958 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Cehennem Silahı 3 (1992) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Macalister Bryce
Doğum Tarihi: 06 Ocak 1958
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott M. Bryce
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 6.6 3,453
2012 54 Dram Oyuncu 6.3 245
2011 Dram Oyuncu 8.4 240,750

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 94,116
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,246

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 41 Aksiyon Oyuncu 7.5 71,795
1996 38 Aksiyon Oyuncu    

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 38 Dram Oyuncu 6.1 11,479

Cehennem Silahı 3
1992 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 131,293
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,760
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,079
1986 Dram Oyuncu 7.0 2,998
1986 Dram Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,838
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,488
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017