Giriş Kayıt
Scott Bryce

Scott Bryce (59)


Oyuncu

Scott Macalister Bryce, 06 Ocak 1958 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Cehennem Silahı 3 (1992) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Macalister Bryce
Doğum Tarihi: 06 Ocak 1958
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott M. Bryce
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Suç Oyuncu 6.6 3,453
2012 54 Dram Oyuncu 6.3 245
2011 Dram Oyuncu 8.4 243,811

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 94,716
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,272

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 41 Aksiyon Oyuncu 7.5 72,280
1996 38 Aksiyon Oyuncu    

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 38 Dram Oyuncu 6.1 11,479

Cehennem Silahı 3
1992 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 132,194
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,903
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,143
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,043
1986 Dram Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,845
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,497
Film Altyazıları
Allied (9,501) Doctor Strange (9,491) Moana (7,981) Assassin's Creed (5,683) Lion (4,810) Arrival (3,724) Hacksaw Ridge (2,894) Nocturnal Animals (2,569) Fences (2,520) Forushande (1,924)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,956) Supernatural (7,558) The Expanse (4,668) Vikings (4,330) The Big Bang Theory (3,790) Suits (3,412) Legion (3,349) The Blacklist (3,286) Arrow (3,097) Sherlock (2,748)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017