Giriş Kayıt
Scott Bryce

Scott Bryce (59)


Oyuncu

Scott Macalister Bryce, 06 Ocak 1958 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1996) Çok Yakın Ve Çok Özel (1996), (1999) Popular (1999), (2017) The Good Fight (2017), (2013) Deception (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Macalister Bryce
Doğum Tarihi: 06 Ocak 1958
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott M. Bryce
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.6 3,959
2013 Suç Oyuncu 6.6 3,453
2012 54 Dram Oyuncu 6.3 245
2011 Dram Oyuncu 8.4 249,898

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 95,824
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,311

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 41 Aksiyon Oyuncu 7.5 73,428
1996 38 Aksiyon Oyuncu    

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 38 Dram Oyuncu 6.1 11,479

Cehennem Silahı 3
1992 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 134,005
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,253
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,143
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,126
1986 Dram Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,873
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,516
Dizi Altyazıları
The Flash (9,143) Better Call Saul (6,977) Lucifer (4,079) Fargo (3,934) American Gods (3,752) Gotham (3,669) Twin Peaks (3,202) The 100 (3,154) 12 Monkeys (2,763) Supernatural (2,707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017