Giriş Kayıt
Scott Bryce

Scott Bryce (59)


Oyuncu

Scott Macalister Bryce, 06 Ocak 1958 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1996) Çok Yakın Ve Çok Özel (1996), (1999) Popular (1999), (2017) The Good Fight (2017), (2013) Deception (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Macalister Bryce
Doğum Tarihi: 06 Ocak 1958
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott M. Bryce
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.6 3,315
2013 Suç Oyuncu 6.6 3,453
2012 54 Dram Oyuncu 6.3 245
2011 Dram Oyuncu 8.4 248,348

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 95,455
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,301

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 41 Aksiyon Oyuncu 7.5 73,105
1996 38 Aksiyon Oyuncu    

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 38 Dram Oyuncu 6.1 11,479

Cehennem Silahı 3
1992 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 133,427
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,141
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,143
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,105
1986 Dram Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,864
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,510
Film Altyazıları
Gold (7,588) Rings (3,906) Logan (3,195) Get Out (2,676) La La Land (2,155) The Age of Shadows (1,959) Split (1,949) Zashchitniki (1,775) The Great Wall (1,593) Office Christmas Party (1,477)
Dizi Altyazıları
Fargo (6,168) The Blacklist (4,597) The Expanse (3,414) The Last Kingdom (2,306) Better Call Saul (2,211) Doctor Who (1,832) Game of Thrones (1,801) Vikings (1,780) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,721) Supernatural (1,709)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017