Giriş Kayıt
Scott Bryce

Scott Bryce (59)


Oyuncu

Scott Macalister Bryce, 06 Ocak 1958 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1996) Çok Yakın Ve Çok Özel (1996), (2017) The Good Fight (2017), (1999) Popular (1999), (2013) Deception (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Scott Macalister Bryce
Doğum Tarihi: 06 Ocak 1958
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Scott M. Bryce
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.4 5,923
2013 Suç Oyuncu 6.6 3,453
2012 54 Dram Oyuncu 6.3 245
2011 Suç Oyuncu 8.4 256,744

30 Rock 1
2006 Komedi Oyuncu 8.2 97,850
1999 Komedi Oyuncu 7.4 5,428

Hayalet Köpek: Samuray Tarzı
1999 41 Aksiyon Oyuncu 7.5 75,186
1998 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,700
1996 38 Aksiyon Oyuncu    

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 38 Dram Oyuncu 6.1 11,479

Cehennem Silahı 3
1992 34 Aksiyon Oyuncu 6.7 137,073
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,915
1988 Komedi Oyuncu 7.0 5,588
1986 Dram Oyuncu 7.0 3,308
1986 Dram Oyuncu    
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,909
1956 Dram Oyuncu 6.2 1,567
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017