Giriş Kayıt
Peter Bryant

Peter Bryant


Oyuncu

Peter James Bryant, oyuncu. (2000) Korkunç Bir Film (2000), (2005) Baskın (2005), (2000) Dark Angel (2000), (2013) Metallica Through the Never (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Peter James Bryant
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 8.0 13,442

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Oyuncu 7.1 51,922
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 3,343
2015 Romantik Oyuncu 7.4 160

Davetsiz Misafirler
2014 Gizem Oyuncu 6.7 2,900
2014 Suç Oyuncu    
2014 Suç Oyuncu    
2013 Dram Oyuncu    
2013 Müzik Oyuncu 7.2 13,954
2013 Dram Oyuncu    

Teslimat
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 3,126
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 49,014
2012 Aksiyon Oyuncu 7.5 9,430
2011 Dram Oyuncu 8.0 7

Özel Kuvvet
2011 Aksiyon Oyuncu 4.8 4,880
2011 Suç Oyuncu 7.1 64
2011 Aksiyon Oyuncu 6.1 203,459
2011 Suç Oyuncu 8.2 73,267
2010 Dram Oyuncu    
2009 Macera Oyuncu    
2008 Suç Oyuncu 7.4 15,924
2008 Dram Oyuncu 5.6 6,095
2007 Bilim-Kurgu Oyuncu    

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Oyuncu 6.8 17,561
2007 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,044
2007 Dram Oyuncu    

Özel Birlik
2006 Aksiyon Oyuncu    
2006 Dram Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 4.1 4,902

Fantastik Dörtlü
2005 Aksiyon Oyuncu 5.7 274,996

Baskın
2005 Aksiyon Oyuncu 6.3 67,108

Hayalet Sesler
2005 Dram Oyuncu 5.5 42,315

Çikolata
2005 Korku Oyuncu    
2004 Korku Oyuncu 4.0 272
2003 Aksiyon Oyuncu    

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Oyuncu    

Taken 1
2002 Dram Oyuncu 7.8 24
2001 Macera Oyuncu 7.5 100,065

Spot
2001 Aksiyon Oyuncu 5.4 7,562
2001 Aksiyon Oyuncu 5.9 38,317

Bay Rice'in Sırrı
2000 Dram Oyuncu 5.8 532

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Oyuncu 6.2 194,105
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,274
2000 Komedi Oyuncu 5.0 1,300
1999 Aksiyon Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu    
1999 Gerilim Oyuncu    
1999 Korku Oyuncu    

Öfke
1998 Dram Oyuncu    

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 67,659
1996 Aksiyon Oyuncu 4.8 1,199
1996 Suç Oyuncu 8.1 8,089
1995 Macera Oyuncu 6.9 220,825
1995 Dram Oyuncu 7.8 9,050

İskoçyalı
1992 Aksiyon Oyuncu 7.3 10,365
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,833) Split (5,328) Rogue One (5,036) Hidden Figures (4,075) Assassin's Creed (3,366) Paterson (3,111) Patriots Day (2,693) Allied (2,013) Brimstone (1,701) Live by Night (1,585)
Dizi Altyazıları
Legion (8,566) Arrow (5,106) The Flash (4,936) The Expanse (2,750) Legends of Tomorrow (2,548) The 100 (2,350) The Blacklist (2,063) Colony (1,952) Vikings (1,846) Designated Survivor (1,769)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017