Giriş Kayıt
Lee Bryant

Lee Bryant (71)


Oyuncu

Lee Bryant, 31 Ağustos 1945 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1980) Uçak (1980), (2011) Mükemmel Plan (2011), (1977) Hükmedenler (1977), (2006) Off the Black (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1945
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 69 Dram Oyuncu    

Mükemmel Plan
2011 66 Komedi Oyuncu 6.2 36,707

Kirli Sırlar
2006 61 Dram Oyuncu 6.7 88,377
2006 61 Dram Oyuncu 6.7 1,176

Kutsal Adam
1998 53 Komedi Oyuncu 4.9 16,633
1994 49 Bilim-Kurgu Oyuncu    
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,792

Uçak 2
1982 37 Komedi Oyuncu 6.1 38,776

Uçak
1980 35 Komedi Oyuncu 7.8 165,753
1978 33 Aile Oyuncu 5.9 49

Hükmedenler
1977 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 16,174
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,040
1973 Suç Oyuncu 7.1 4,392
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017