Giriş Kayıt
Lee Bryant

Lee Bryant (72)


Oyuncu

Lee Bryant, 31 Ağustos 1945 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1980) Uçak (1980), (2011) Mükemmel Plan (2011), (1977) Hükmedenler (1977), (2006) Off the Black (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1945
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 69 Dram Oyuncu    

Mükemmel Plan
2011 66 Komedi Oyuncu 6.2 38,268

Kirli Sırlar
2006 61 Dram Oyuncu 6.7 91,792
2006 61 Dram Oyuncu 6.7 1,176

Kutsal Adam
1998 53 Komedi Oyuncu 4.9 16,633
1994 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 1,153
1990 Suç Oyuncu 7.7 27,569

Uçak 2
1982 37 Komedi Oyuncu 6.1 42,338

Uçak
1980 35 Komedi Oyuncu 7.8 180,531
1978 33 Aile Oyuncu 5.9 49

Hükmedenler
1977 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 17,499
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,781
1973 Suç Oyuncu 7.1 5,117
Dizi Altyazıları
Westworld (18,286) La casa de papel (3,627) Into the Badlands (2,716) The Flash (2,691) Supernatural (2,452) Legion (2,451) Krypton (2,261) Fear the Walking Dead (1,987) The Big Bang Theory (1,733) The 100 (1,710)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018