Giriş Kayıt
Lee Bryant

Lee Bryant (72)


Oyuncu

Lee Bryant, 31 Ağustos 1945 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1980) Uçak (1980), (2011) Mükemmel Plan (2011), (1977) Hükmedenler (1977), (2006) Off the Black (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1945
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 69 Dram Oyuncu    

Mükemmel Plan
2011 66 Komedi Oyuncu 6.2 37,517

Kirli Sırlar
2006 61 Dram Oyuncu 6.7 90,288
2006 61 Dram Oyuncu 6.7 1,176

Kutsal Adam
1998 53 Komedi Oyuncu 4.9 16,633
1994 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 1,153
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,796

Uçak 2
1982 37 Komedi Oyuncu 6.1 40,758

Uçak
1980 35 Komedi Oyuncu 7.8 174,222
1978 33 Aile Oyuncu 5.9 49

Hükmedenler
1977 32 Aksiyon Oyuncu 6.8 16,895
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,444
1973 Suç Oyuncu 7.1 4,792
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017