Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Laura Bryant

Laura Bryant


Oyuncu

Laura Bryant, oyuncu. Forrest Gump (1994), Lincoln (2012), Zafer Bizimdir (2006), General'in Kızı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Laura Lea Bryant
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi 0 6.0 9,167
2016 Suç 0 6.8 5,440

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon 0 6.0 36,057
2014 Aksiyon 0 5.7 1,084
2013 Dram 0 6.0 1,079
2012 Biyografi 0 7.4 203,226

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi 0 4.4 20,080

Suikast
2010 Suç 0 7.0 24,305

Zafer Bizimdir
2006 Dram 0 7.1 48,238

Salak ile Avanak 2
2003 Komedi 0 3.4 31,201

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi 0 6.4 4,772
2000 Komedi Oyuncu 6.0 1,410

General'in Kızı
1999 Suç 0 6.3 43,690

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim 0 5.7 9,296
1998 Aksiyon 0 5.3 6,804

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi 0 6.6 32,497

Kaçaklar
1996 Aksiyon 0 5.3 7,128

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi 0 5.7 10,693

Bağlılık Yemini
1995 Komedi 0 6.7 22,033
1994 Komedi 0 8.8 1,312,192
1994 Dram 0 6.1 853
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017