Giriş Kayıt
Laura Bryant

Laura Bryant


Oyuncu

Laura Bryant, oyuncu. Forrest Gump (1994), Lincoln (2012), Zafer Bizimdir (2006), General'in Kızı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Laura Lea Bryant
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç 0 6.4 42,380

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi 0 6.4 17,209

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon 0 6.0 40,663
2014 Aksiyon 0 5.7 1,084
2013 Dram 0 6.0 1,170
2012 Biyografi 0 7.4 219,651

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi 0 4.4 21,986

Suikast
2010 Suç 0 6.9 25,746

Zafer Bizimdir
2006 Dram 0 7.1 51,614

Salak ile Avanak 2
2003 Komedi 0 3.4 32,815

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi 0 6.4 4,772
2000 Komedi Oyuncu 6.0 1,410

General'in Kızı
1999 Suç 0 6.3 46,961

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim 0 5.7 9,502
1998 Aksiyon 0 5.3 6,804

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi 0 6.6 34,057

Kaçaklar
1996 Aksiyon 0 5.3 7,128

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi 0 5.7 11,023

Bağlılık Yemini
1995 Komedi 0 6.8 23,338
1994 Komedi 0 8.8 1,491,728
1994 Dram 0 6.1 853
Film Altyazıları
Rampage (13,447) Ready Player One (8,093) Blockers (2,011) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,518) The Cured (752) Future World (686) Den 12. mann (639) Black Panther (547) Red Sparrow (385)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,700) The 100 (2,960) The Expanse (2,259) La casa de papel (2,259) 12 Monkeys (2,155) The Crossing (1,977) Into the Badlands (1,720) Vikings (1,175) Legion (1,137) Colony (1,091)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018