Giriş Kayıt
Laura Bryant

Laura Bryant


Oyuncu

Laura Bryant, oyuncu. Forrest Gump (1994), Lincoln (2012), Zafer Bizimdir (2006), General'in Kızı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Laura Lea Bryant
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç 0 6.4 19,239

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi 0 6.2 11,535

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon 0 6.0 36,725
2014 Aksiyon 0 5.7 1,084
2013 Dram 0 6.0 1,079
2012 Biyografi 0 7.4 205,619

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi 0 4.4 20,080

Suikast
2010 Suç 0 6.9 24,510

Zafer Bizimdir
2006 Dram 0 7.1 48,818

Salak ile Avanak 2
2003 Komedi 0 3.4 31,380

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi 0 6.4 4,772
2000 Komedi Oyuncu 6.0 1,410

General'in Kızı
1999 Suç 0 6.3 44,118

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim 0 5.7 9,296
1998 Aksiyon 0 5.3 6,804

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi 0 6.6 32,726

Kaçaklar
1996 Aksiyon 0 5.3 7,128

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi 0 5.7 10,693

Bağlılık Yemini
1995 Komedi 0 6.8 22,208
1994 Komedi 0 8.8 1,338,533
1994 Dram 0 6.1 853
Dizi Altyazıları
The Flash (5,163) Black Sails (4,448) Into the Badlands (3,970) Iron Fist (2,764) Vikings (1,876) Legion (1,621) Game of Thrones (1,400) Billions (1,357) Arrow (1,325) The 100 (1,283)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017