Giriş Kayıt
Laura Bryant

Laura Bryant


Oyuncu

Laura Bryant, oyuncu. Forrest Gump (1994), Lincoln (2012), Zafer Bizimdir (2006), General'in Kızı (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Laura Lea Bryant
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gecenin Kanunu
2016 Suç 0 6.5 13,377

Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi 0 6.1 10,658

Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Animasyon 0 6.0 36,431
2014 Aksiyon 0 5.7 1,084
2013 Dram 0 6.0 1,079
2012 Biyografi 0 7.4 204,653

Vay Anam Vay: Babasının Oğlu
2011 Komedi 0 4.4 20,080

Suikast
2010 Suç 0 6.9 24,417

Zafer Bizimdir
2006 Dram 0 7.1 48,601

Salak ile Avanak 2
2003 Komedi 0 3.4 31,351

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi 0 6.4 4,772
2000 Komedi Oyuncu 6.0 1,410

General'in Kızı
1999 Suç 0 6.3 43,992

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim 0 5.7 9,296
1998 Aksiyon 0 5.3 6,804

İyiler Ve Kötülerin Bahçesinde Geceyarısı
1997 Komedi 0 6.6 32,625

Kaçaklar
1996 Aksiyon 0 5.3 7,128

Aşk Ve Yalanlar
1995 Komedi 0 5.7 10,693

Bağlılık Yemini
1995 Komedi 0 6.7 22,130
1994 Komedi 0 8.8 1,327,005
1994 Dram 0 6.1 853
Film Altyazıları
Passengers (7,173) Doctor Strange (3,613) Assassin's Creed (3,557) xXx: Return of Xander Cage (2,520) Arrival (2,447) Allied (2,372) Moana (1,585) Forushande (1,400) Split (1,386) Hacksaw Ridge (1,386)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,139) Legion (7,331) Supernatural (7,219) Arrow (5,442) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,551) Black Sails (3,502) Taboo (3,434) Vikings (3,369) Suits (3,011) Legends of Tomorrow (2,895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017