Giriş Kayıt
Adam Bryant

Adam Bryant


Oyuncu

Adam Bryant, oyuncu. Jumanji (1995), Kuş Kafesi (1996), Jack (1996), Cadillac Man (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Çeşitli 6.2 73,641

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Çeşitli 5.9 138,252

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Çeşitli 6.4 248,630

Gecenin Sesi
2006 Suç Çeşitli 5.9 13,181

Arapsaçı
2005 Komedi Çeşitli 6.4 12,458

Can Dostları
2004 Komedi Çeşitli 7.0 7,686

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.2 27,241

Baskı
2002 Dram Çeşitli 6.8 100,606

Uykusuz
2002 Gizem Çeşitli 7.2 227,663
2002 Komedi    

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Oyuncu 6.4 34,934

Robot Adam
1999 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.8 91,952

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Çeşitli 6.5 12,771
1998 Biyografi Çeşitli 6.7 84,207

Can Dostum
1997 Dram Çeşitli 8.3 646,873
1996 Komedi Çeşitli 5.8 48,263

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 64,715
1995 Macera Çeşitli 6.9 221,022

İnsan Olmak
1994 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.4 3,331

Müthiş Dadı
1993 Komedi Oyuncu 6.9 191,288

Balıkçı Kral
1991 Komedi Oyuncu 7.6 65,860

Uyanışlar
1990 Biyografi Oyuncu 7.8 97,191
1990 Komedi Çeşitli 5.6 10,850
Film Altyazıları
Live by Night (9,609) Why Him? (6,602) Rogue One (3,365) Resident Evil: The Final Chapter (3,344) Patriots Day (2,382) Assassin's Creed (2,115) Hidden Figures (2,018) Paterson (1,301) Split (1,244) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,160) Black Sails (4,180) Into the Badlands (3,224) Legion (2,382) The 100 (2,138) Vikings (1,832) Taken (1,539) Arrow (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017