Giriş Kayıt
Adam Bryant

Adam Bryant


Oyuncu

Adam Bryant, oyuncu. Jumanji (1995), Kuş Kafesi (1996), Jack (1996), Cadillac Man (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Çeşitli 6.2 75,016

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Çeşitli 5.9 140,005

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Çeşitli 6.4 251,667

Gecenin Sesi
2006 Suç Çeşitli 5.9 13,181

Arapsaçı
2005 Komedi Çeşitli 6.4 12,458

Can Dostları
2004 Komedi Çeşitli 7.0 7,705

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.2 27,241

Baskı
2002 Dram Çeşitli 6.8 101,135

Uykusuz
2002 Gizem Çeşitli 7.2 229,636
2002 Komedi    

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Oyuncu 6.4 34,934

Robot Adam
1999 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.8 92,909

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Çeşitli 6.5 12,771
1998 Biyografi Çeşitli 6.7 85,068

Can Dostum
1997 Dram Çeşitli 8.3 655,785
1996 Komedi Çeşitli 5.8 48,635

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 65,254
1995 Macera Çeşitli 6.9 224,419

İnsan Olmak
1994 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.4 3,331

Müthiş Dadı
1993 Komedi Oyuncu 6.9 193,759

Balıkçı Kral
1991 Komedi Oyuncu 7.6 66,591

Uyanışlar
1990 Biyografi Oyuncu 7.8 98,602
1990 Komedi Çeşitli 5.6 11,148
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017