Giriş Kayıt
Adam Bryant

Adam Bryant


Oyuncu

Adam Bryant, oyuncu. Jumanji (1995), Kuş Kafesi (1996), Jack (1996), Cadillac Man (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Çeşitli 6.2 72,538

Müzede Bir Gece 2
2009 Aksiyon Çeşitli 5.9 136,952

Müzede Bir Gece
2006 Aksiyon Çeşitli 6.4 246,298

Gecenin Sesi
2006 Suç Çeşitli 5.9 13,181

Arapsaçı
2005 Komedi Çeşitli 6.4 12,458

Can Dostları
2004 Komedi Çeşitli 7.0 7,533

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.2 27,241

Baskı
2002 Dram Çeşitli 6.8 100,252

Uykusuz
2002 Gizem Çeşitli 7.2 226,377
2002 Komedi    

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Oyuncu 6.4 34,934

Robot Adam
1999 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.8 91,259

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Çeşitli 6.5 12,771
1998 Biyografi Çeşitli 6.7 83,595

Can Dostum
1997 Dram Çeşitli 8.3 640,224
1996 Komedi Çeşitli 5.8 48,025

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 64,337
1995 Macera Çeşitli 6.9 219,041

İnsan Olmak
1994 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.4 3,331

Müthiş Dadı
1993 Komedi Oyuncu 6.9 189,832

Balıkçı Kral
1991 Komedi Oyuncu 7.6 65,333

Uyanışlar
1990 Biyografi Oyuncu 7.8 96,518
1990 Komedi Çeşitli 5.6 10,850
Film Altyazıları
Allied (9,970) Doctor Strange (9,879) Moana (8,181) Assassin's Creed (6,565) Lion (4,993) Arrival (3,903) Hacksaw Ridge (3,042) Fences (2,795) Nocturnal Animals (2,677) Forushande (2,317)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,703) Supernatural (7,755) The Expanse (4,878) Vikings (4,789) The Big Bang Theory (3,967) Suits (3,699) Legion (3,462) The Blacklist (3,362) Arrow (3,224) Sherlock (2,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017