Giriş Kayıt
Adam Bryant

Adam Bryant


Oyuncu

Adam Bryant, oyuncu. Jumanji (1995), Kuş Kafesi (1996), Jack (1996), Cadillac Man (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Çeşitli 6.2 79,170

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Çeşitli 5.9 144,792

Müzede Bir Gece
2006 Macera Çeşitli 6.4 260,038

Gecenin Sesi
2006 Suç Çeşitli 5.9 13,181

Arapsaçı
2005 Komedi Çeşitli 6.4 12,458

Can Dostları
2004 Komedi Çeşitli 7.0 7,705

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.2 27,837

Baskı
2002 Dram Çeşitli 6.8 102,717

Uykusuz
2002 Gizem Çeşitli 7.2 237,095
2002 Komedi    

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Oyuncu 6.4 34,934

Robot Adam
1999 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.8 95,488

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Çeşitli 6.5 12,771
1998 Biyografi Çeşitli 6.7 87,362

Can Dostum
1997 Dram Çeşitli 8.3 682,395
1996 Komedi Çeşitli 5.8 49,581

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 66,938
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 234,506

İnsan Olmak
1994 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.4 3,331

Müthiş Dadı
1993 Komedi Oyuncu 6.9 200,271

Balıkçı Kral
1991 Komedi Oyuncu 7.6 68,206

Uyanışlar
1990 Biyografi Oyuncu 7.8 102,198
1990 Komedi Çeşitli 5.6 11,148
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017