Giriş Kayıt
Adam Bryant

Adam Bryant


Oyuncu

Adam Bryant, oyuncu. Jumanji (1995), Kuş Kafesi (1996), Jack (1996), Cadillac Man (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 Macera Çeşitli 6.2 80,710

Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Çeşitli 5.9 146,558

Müzede Bir Gece
2006 Macera Çeşitli 6.4 263,197

Gecenin Sesi
2006 Suç Çeşitli 5.9 13,181

Arapsaçı
2005 Komedi Çeşitli 6.4 12,458

Can Dostları
2004 Komedi Çeşitli 7.0 7,705

Son Kurgu
2004 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.2 27,837

Baskı
2002 Dram Çeşitli 6.8 103,343

Uykusuz
2002 Gizem Çeşitli 7.2 239,220
2002 Belgesel 8.5 5,194

Smoochy'ye Ölüm
2002 Komedi Oyuncu 6.4 34,934

Robot Adam
1999 Dram Oyuncu
Çeşitli
6.8 96,387

Jakob'un Yalanları
1999 Komedi Çeşitli 6.5 12,771
1998 Biyografi Çeşitli 6.7 88,220

Can Dostum
1997 Dram Çeşitli 8.3 692,983
1996 Komedi Çeşitli 5.8 49,944

Kuş Kafesi
1996 Komedi Çeşitli 7.0 67,477
1995 Aksiyon Çeşitli 6.9 243,512

İnsan Olmak
1994 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.4 3,331

Müthiş Dadı
1993 Komedi Oyuncu 6.9 202,785

Balıkçı Kral
1991 Komedi Oyuncu 7.6 68,851

Uyanışlar
1990 Biyografi Oyuncu 7.8 103,382
1990 Komedi Çeşitli 5.6 11,148
Dizi Altyazıları
Vikings (19,264) Black Mirror (6,376) The Flash (5,184) Shameless (4,727) Supernatural (3,609) The Big Bang Theory (3,460) The Blacklist (1,870) Star Trek: Discovery (1,641) The X Files (1,435) Knightfall (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018