Giriş Kayıt
Didier Brunner

Didier Brunner


Yapımcı, Oyuncu

Didier Brunner, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Yapımcı 7.3 208

Maymun Prens
2015 Animasyon Yapımcı 5.0 658
2013 Animasyon Yapımcı 6.4 1,610

Kirikou ve Erkekler ve Kadınlar
2012 Animasyon Yapımcı 6.6 208

İki Arkadaş
2012 Animasyon Yapımcı 7.9 12,377

Lütfen Beni Öldür
2010 Komedi Yapımcı 6.4 743

Büyülü Kitap
2009 Animasyon Yapımcı 7.7 26,397
2005 Animasyon Yapımcı 6.6 876

Belleville'de randevu
2003 Animasyon Yapımcı 7.8 42,893

Prensler ve Prensesler
2000 Animasyon Yapımcı 7.7 1,561

Kirikou ve Büyücü Kadın
1998 Animasyon Yapımcı 7.6 6,024
1998 Animasyon Yapımcı 7.9 913
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,548) Den of Thieves (2,373) Hostiles (2,364) 12 Strong (2,327) Maze Runner: The Death Cure (1,978) Winchester (1,443) Peter Rabbit (1,331) Submergence (1,323) The Commuter (964) Wildling (867)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,344) The Flash (3,178) Supernatural (3,038) The Terror (2,831) Legion (2,788) The Crossing (1,777) The Expanse (1,694) The Big Bang Theory (1,113) Vikings (1,098) Krypton (1,032)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018