Giriş Kayıt
Didier Brunner

Didier Brunner


Yapımcı, Oyuncu

Didier Brunner, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Maymun Prens
2015 Animasyon Yapımcı 5.0 658
2013 Animasyon Yapımcı 6.4 1,610

Kirikou ve Erkekler ve Kadınlar
2012 Animasyon Yapımcı 6.6 208

İki Arkadaş
2012 Animasyon Yapımcı 7.9 12,377

Lütfen Beni Öldür
2010 Komedi Yapımcı 6.4 743

Büyülü Kitap
2009 Animasyon Yapımcı 7.7 24,406
2005 Animasyon Yapımcı 6.6 876

Belleville'de randevu
2003 Animasyon Yapımcı 7.8 42,893

Prensler ve Prensesler
2000 Animasyon Yapımcı 7.7 1,561

Kirikou ve Büyücü Kadın
1998 Animasyon Yapımcı 7.6 6,024
1998 Animasyon Yapımcı 7.9 913
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (7,100) Rogue One (5,288) Split (3,902) Assassin's Creed (2,848) Brimstone (2,312) Hidden Figures (2,272) Paterson (2,205) The Institute (1,580) The Great Wall (1,324) Passengers (1,217)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,172) Legion (7,542) Arrow (4,368) Legends of Tomorrow (2,329) Into the Badlands (2,124) The Expanse (1,957) Vikings (1,841) The Blacklist (1,836) Black Sails (1,677) 24: Legacy (1,628)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017