Giriş Kayıt
Ralph Brunjes

Ralph Brunjes


Editör, Sesler, Editör

Ralph Brunjes, editör, sesler, editör. Joan of Arc (1999), The Twilight Zone (1985), The Shooter (1995), Blizzard (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Belgesel    
2010 Komedi Editör 5.0 436
2009 Aksiyon Editör    

Daniel'in Kızı
2008 Dram Editör    
2007 Dram Editör    
2006 Dram Editör 6.4 230

Kusursuz Bir Noel Tarifi
2005 Komedi Editör 6.6 621
2004 Dram Editör    
2003 Komedi Editör 5.7 737
2003 Suç Editör 5.8 116
2002 Suç Editör    
2002 Dram Editör    
2001 Suç Editör    
1999 Macera Editör 6.4 56,314
1999 Biyografi Editör    

Öfke
1998 Dram Editör    
1997 Dram Editör    
1995 Aksiyon Editör 5.1 1,582
1992 Biyografi Editör    
1985 Bilim-Kurgu Editör
Editorial Department
7.8 6,754
1983 Korku Editör 4.8 623
1981 Macera Sesler 6.2 92
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017