Giriş Kayıt
Amanda Brugel

Amanda Brugel (40)


Oyuncu

Amanda Ellen Baker, 24 Mart 1978 Pointe Claire, Québec, Kanada doğumlu oyuncu. Seed (2013), The Handmaid's Tale (2017), Sex After Kids (2013), (2015) Gizli Dünya (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amanda Ellen Baker
Doğum Tarihi: 24 Mart 1978
Doğum Yeri: Pointe Claire, Québec, Kanada
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 5.0 58
2017 Dram Oyuncu 8.6 61,961
2017 39 Dram Oyuncu 6.2 291
2016 Suç Oyuncu 7.8 3,794

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 473,942
2016 Komedi Oyuncu 6.8 411
2016 Komedi Oyuncu 7.2 1,098

Gizli Dünya
2015 37 Dram Oyuncu 8.2 271,582

Büyüleyici Noel
2015 37 Dram Oyuncu 6.7 60
2015 Dram Oyuncu 7.5 32,399

Yıldız Haritası
2014 36 Komedi Oyuncu 6.2 32,725
2014 36 Gerilim Oyuncu 5.8 6,883

Aşk Balık Kokar
2013 35 Komedi Oyuncu 6.2 443
2013 Aksiyon Oyuncu 8.3 86,731
2013 35 Komedi Oyuncu 5.5 898
2013 Komedi Oyuncu 6.1 955
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,681
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 24,282

Ya Tanrı Güneş Olsaydı
2007 29 Dram Oyuncu    

Kuzgunlar
2007 29 Korku Oyuncu 4.3 1,960
2001 23 Aksiyon Oyuncu 4.4 43,446
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,846) Den of Thieves (2,622) Maze Runner: The Death Cure (2,328) Hostiles (2,222) Winchester (2,205) 12 Strong (2,012) Submergence (1,693) Peter Rabbit (1,234) The Commuter (1,116) A martfüi rém (782)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,827) Supernatural (3,898) The Flash (3,345) The Terror (2,691) Legion (2,456) The Big Bang Theory (2,363) Gotham (2,070) The Expanse (2,009) The Crossing (1,887) Arrow (1,805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018