Giriş Kayıt
Amanda Brugel

Amanda Brugel (38)


Oyuncu

Amanda Ellen Baker, 24 Mart 1978 Pointe Claire, Québec, Kanada doğumlu oyuncu. Seed (2013), Sex After Kids (2013), (2015) Gizli Dünya (2015), (2014) The Calling (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amanda Ellen Baker
Doğum Tarihi: 24 Mart 1978
Doğum Yeri: Pointe Claire, Québec, Kanada
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Gerilim Oyuncu 7.9 2,665

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 38 Aksiyon Oyuncu 6.4 336,321
2016 Komedi Oyuncu 6.8 411
2016 Komedi Oyuncu 7.6 502

Gizli Dünya
2015 37 Dram Oyuncu 8.2 200,274
2015 37 Dram Oyuncu 6.7 60
2015 Dram Oyuncu 7.5 25,087

Yıldız Haritası
2014 36 Komedi Oyuncu 6.2 29,750
2014 36 Gerilim Oyuncu 5.8 6,153
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 73,696

Aşk Balık Kokar
2013 35 Komedi Oyuncu 6.2 443
2013 35 Komedi Oyuncu 5.5 898
2013 Komedi Oyuncu 6.1 955
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,681
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 23,232

Ya Tanrı Güneş Olsaydı
2007 29 Dram Oyuncu    

Kuzgunlar
2007 29 Korku Oyuncu 4.3 1,960
2001 23 Korku Oyuncu 4.4 40,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017