Giriş Kayıt
Amanda Brugel

Amanda Brugel (39)


Oyuncu

Amanda Ellen Baker, 24 Mart 1978 Pointe Claire, Québec, Kanada doğumlu oyuncu. Seed (2013), The Handmaid's Tale (2017), Sex After Kids (2013), (2015) Gizli Dünya (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amanda Ellen Baker
Doğum Tarihi: 24 Mart 1978
Doğum Yeri: Pointe Claire, Québec, Kanada
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (15)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.7 22,341
2017 Gerilim Oyuncu    
2016 Gerilim Oyuncu 7.8 3,356

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 38 Aksiyon Oyuncu 6.2 417,626
2016 Komedi Oyuncu 6.8 411
2016 Komedi Oyuncu 7.6 502

Gizli Dünya
2015 37 Dram Oyuncu 8.2 232,425
2015 37 Dram Oyuncu 6.7 60
2015 Dram Oyuncu 7.5 28,135

Yıldız Haritası
2014 36 Komedi Oyuncu 6.2 31,083
2014 36 Gerilim Oyuncu 5.8 6,610

Aşk Balık Kokar
2013 35 Komedi Oyuncu 6.2 443
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 79,259
2013 35 Komedi Oyuncu 5.5 898
2013 Komedi Oyuncu 6.1 955
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,681
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 23,705

Ya Tanrı Güneş Olsaydı
2007 29 Dram Oyuncu    

Kuzgunlar
2007 29 Korku Oyuncu 4.3 1,960
2001 23 Korku Oyuncu 4.4 41,461
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017