Giriş Kayıt
Amanda Brugel

Amanda Brugel (39)


Oyuncu

Amanda Ellen Baker, 24 Mart 1978 Pointe Claire, Québec, Kanada doğumlu oyuncu. Seed (2013), Sex After Kids (2013), (2015) Gizli Dünya (2015), (2014) The Calling (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amanda Ellen Baker
Doğum Tarihi: 24 Mart 1978
Doğum Yeri: Pointe Claire, Québec, Kanada
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2017 Gerilim Oyuncu    
2016 Gerilim Oyuncu 7.9 3,105

İntihar Timi: Gerçek Kötüler
2016 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 382,701
2016 Komedi Oyuncu 6.8 411
2016 Komedi Oyuncu 7.6 502

Gizli Dünya
2015 37 Dram Oyuncu 8.2 220,514
2015 37 Dram Oyuncu 6.7 60
2015 Dram Oyuncu 7.5 26,327

Yıldız Haritası
2014 36 Komedi Oyuncu 6.2 30,456
2014 36 Gerilim Oyuncu 5.8 6,153
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 76,048

Aşk Balık Kokar
2013 35 Komedi Oyuncu 6.2 443
2013 35 Komedi Oyuncu 5.5 898
2013 Komedi Oyuncu 6.1 955
2012 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,681
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 23,492

Ya Tanrı Güneş Olsaydı
2007 29 Dram Oyuncu    

Kuzgunlar
2007 29 Korku Oyuncu 4.3 1,960
2001 23 Korku Oyuncu 4.4 40,816
Film Altyazıları
Gold (5,858) Get Out (3,060) Logan (2,574) Rings (2,323) The Age of Shadows (1,934) La La Land (1,781) Split (1,635) Sand Castle (1,491) Zashchitniki (1,463) The Great Wall (1,281)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,630) Fargo (3,698) The Last Kingdom (2,372) The Expanse (2,088) Doctor Who (1,984) Into the Badlands (1,954) Vikings (1,664) Game of Thrones (1,650) Better Call Saul (1,551) Supernatural (1,480)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017