Giriş Kayıt
Bella Bruck

Bella Bruck (70)


Oyuncu

Bella G. Solomon, 11 Aralık 1911 The Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Last of the Red Hot Lovers (1972) yapımıyla biliniyor.05 Nisan 1982 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Bella G. Solomon
Doğum Tarihi: 11 Aralık 1911
Ölüm Tarihi: 05 Nisan 1982
Doğum Yeri: The Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Bella Bruch | Bela Bruk
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Canavarın İntikamı
1980 69 Korku Oyuncu 5.9 8,035
1978 67 Komedi Oyuncu 6.5 3,096
1974 Komedi Oyuncu 6.7 1,460
1974 63 Komedi Oyuncu 6.6 1,555
1972 61 Korku Oyuncu    
1970 Komedi Oyuncu 8.0 3,654
1969 58 Dram Oyuncu 5.7 294
1968 57 Komedi Oyuncu 6.0 445
1967 56 Komedi Oyuncu 5.8 115

Amerikan Usulü Boşanma
1967 56 Komedi Oyuncu 6.3 1,234

Sirin hafiye
1966 55 Komedi Oyuncu 6.5 3,205
1965 54 Komedi Oyuncu 7.3 2,609
1964 Komedi Oyuncu 7.9 8,392

Striptiz Yıldızı
1962 51 Biyografi Oyuncu 7.2 4,372
1961 Komedi Oyuncu 8.4 6,550
1960 49 Komedi Oyuncu 7.6 53
Film Altyazıları
Allied (9,322) Doctor Strange (9,309) Moana (7,839) Assassin's Creed (5,288) Lion (4,708) Arrival (3,638) Hacksaw Ridge (2,811) Nocturnal Animals (2,513) Fences (2,412) Forushande (1,791)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,744) Supernatural (7,497) The Expanse (4,626) Vikings (4,143) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,326) Legion (3,305) The Blacklist (3,207) Arrow (3,042) Sherlock (2,699)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017