Giriş Kayıt
Bella Bruck

Bella Bruck (70)


Oyuncu

Bella G. Solomon, 11 Aralık 1911 The Bronx, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. (1966) Sirin hafiye (1966), (1974) For Pete's Sake (1974), (1967) Amerikan Usulü Boşanma (1967), (1981) Scream (1981) gibi yapımlarla biliniyor.04 Nisan 1982 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Bella G. Solomon
Doğum Tarihi: 11 Aralık 1911
Ölüm Tarihi: 04 Nisan 1982
Doğum Yeri: The Bronx, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Bella Bruch | Bela Bruk
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 70 Korku Oyuncu 2.9 531

Canavarın İntikamı
1980 69 Korku Oyuncu 5.9 8,035
1978 67 Komedi Oyuncu 6.5 3,255
1974 Komedi Oyuncu 6.7 1,556
1974 63 Komedi Oyuncu 6.6 1,712
1972 61 Korku Oyuncu    
1970 Komedi Oyuncu 7.9 3,954
1969 58 Dram Oyuncu 5.7 294
1968 57 Komedi Oyuncu 6.0 445
1967 56 Komedi Oyuncu 5.8 115

Amerikan Usulü Boşanma
1967 56 Komedi Oyuncu 6.3 1,234

Sirin hafiye
1966 55 Komedi Oyuncu 6.5 3,341
1965 54 Komedi Oyuncu 7.2 2,731
1964 Komedi Oyuncu 7.9 9,098

Striptiz Yıldızı
1962 51 Biyografi Oyuncu 7.2 4,525
1961 Komedi Oyuncu 8.4 6,967
1960 49 Komedi Oyuncu 7.6 53
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,089) Stronger (4,065) Dunkirk (3,039) Loving Vincent (1,892) American Made (1,620) It (1,586) Flatliners (1,578) Kingsman: The Golden Circle (1,448) Mother! (1,332) The Foreigner (749)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,002) Mr. Robot (6,596) Shameless (5,605) Game of Thrones (3,269) Manhunt: Unabomber (2,746) Peaky Blinders (2,659) Designated Survivor (1,483) Lucifer (1,333) The Big Bang Theory (1,272) Supernatural (1,167)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017