Giriş Kayıt
Mongo Brownlee

Mongo Brownlee


Oyuncu

Mongo Brownlee, oyuncu. Ben Kendim ve Sevgilim (2000), (1997) Con Air (1997), (1998) Bulworth (1998), (1997) Gece Bekçisi (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jerry 'Mongo' Brownlee | Jerry Mongo Brownlee
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Oyuncu 6.6 194,105
1999 Dram Oyuncu 8.8 48,365
1999 Komedi Oyuncu 2.5 2,340
1998 Komedi Oyuncu 6.8 22,610
1997 Aksiyon Oyuncu 6.8 236,273

Gece Bekçisi
1997 Dram Oyuncu 6.2 16,273
1993 Suç Oyuncu 7.5 9,423
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017