Giriş Kayıt
Kirk Browning

Kirk Browning (86)


Yönetmen

Kirk Browning, 28 Mart 1921 New York City, New York, ABD doğumlu yönetmen. "Live from the Metropolitan Opera" (1977) yapımıyla biliniyor.10 Şubat 2008 tarihinde (86 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1921
Ölüm Tarihi: 10 Şubat 2008
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Müzik Yönetmen 8.4 18
1981 Biyografi Yönetmen 7.8 150
1978 Müzik Yönetmen    
1974 Dram Yönetmen    
1971 Biyografi Yönetmen 7.8 445
1954 Dram Yönetmen 8.5 60
Film Altyazıları
Dunkirk (5,494) It (3,627) The Mountain Between Us (2,585) Mother! (1,709) American Made (1,527) Kingsman: The Golden Circle (1,484) Stronger (914) The Foreigner (766) Loving Vincent (719) Detroit (704)
Dizi Altyazıları
Shameless (5,937) Vikings (4,495) Game of Thrones (3,236) Mr. Robot (2,459) Supernatural (1,897) Lucifer (1,579) Outlander (1,480) The Big Bang Theory (1,438) Manhunt: Unabomber (1,403) Arrow (1,356)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017