Giriş Kayıt
Irene Browne

Irene Browne (73)


Oyuncu

Irene Browne, 28 Haziran 1896 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Cavalcade (1933), Ates böcegi (1933), (1948) Kanlı Ayakkabı (1948), (1938) Çiçekçi Kız (1938) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Haziran 1896
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Irene Brown
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.69 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1963 67 Komedi Oyuncu 6.8 1,213

Unutulmaz Kadın
1951 55 Dram Oyuncu 7.3 510
1950 54 Suç Oyuncu 7.0 930

Kanlı Ayakkabı
1948 52 Dram Oyuncu 8.3 21,380

Çiçekçi Kız
1938 42 Komedi Oyuncu 7.9 6,031

Ates böcegi
1933 37 Dram Oyuncu 6.3 887
1933 37 Dram Oyuncu 6.0 3,120
Film Altyazıları
Kidnap (4,542) T2 Trainspotting (4,328) Beauty and the Beast (3,102) Contratiempo (1,640) The Fate of the Furious (1,592) Redivider (1,383) Dangal (1,244) The Boss Baby (1,136) The Great Wall (1,029) Get Out (893)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,394) Better Call Saul (6,366) American Gods (6,270) Lucifer (4,542) Twin Peaks (4,424) Into the Badlands (3,804) Supernatural (3,539) Gotham (3,310) 12 Monkeys (2,806) Fargo (2,759)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017