Giriş Kayıt
Velina Brown

Velina Brown


Oyuncu

Velina Brown, oyuncu.

Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.0 424

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Oyuncu 6.0 19,722
2009 Dram Oyuncu 6.1 221
2008 Biyografi Oyuncu 7.6 146,399

Umut Mevsimi
2005 Dram Oyuncu 5.5 6,028

Ed TV
1999 Komedi Oyuncu 6.1 37,351

Çılgın Şehir
1997 Dram Oyuncu 6.2 16,688
1997 Komedi Oyuncu    

Dokuz Ay
1995 Komedi Oyuncu 5.4 31,387
Film Altyazıları
Dunkirk (5,813) The Mountain Between Us (3,811) It (3,773) Stronger (2,016) Mother! (1,873) American Made (1,704) Kingsman: The Golden Circle (1,636) Loving Vincent (1,030) The Foreigner (835) Detroit (760)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,097) Shameless (6,482) Game of Thrones (3,596) Mr. Robot (3,383) Supernatural (2,030) Lucifer (1,748) Manhunt: Unabomber (1,727) Peaky Blinders (1,626) Outlander (1,583) Designated Survivor (1,552)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017