Giriş Kayıt
Velina Brown

Velina Brown


Oyuncu

Velina Brown, oyuncu.

Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 5.0 424

Kaçan Kovalanır
2014 Komedi Oyuncu 6.0 20,827
2009 Dram Oyuncu 6.1 221
2008 Biyografi Oyuncu 7.6 149,620

Umut Mevsimi
2005 Dram Oyuncu 5.5 6,028

Ed TV
1999 Komedi Oyuncu 6.1 37,937

Çılgın Şehir
1997 Dram Oyuncu 6.2 16,688
1997 Komedi Oyuncu    

Dokuz Ay
1995 Komedi Oyuncu 5.5 32,164
Film Altyazıları
Black Panther (2,746) Cargo (2,390) Red Sparrow (2,183) Game Night (1,606) True Crimes (1,402) Deadpool (1,177) Avengers: Infinity War (899) Annihilation (849) L'insulte (845) Den of Thieves (833)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,507) Supernatural (6,382) La casa de papel (4,211) Gotham (3,183) Arrow (3,158) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,068) The 100 (3,030) 13 Reasons Why (2,886) The Flash (2,371) Lucifer (1,913)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018