Giriş Kayıt
Velina Brown

Velina Brown


Oyuncu

Velina Brown, oyuncu.

Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 6.0 18,516
2009 Dram Oyuncu 6.1 221
2008 Biyografi Oyuncu 7.6 143,496

Umut Mevsimi
2005 Dram Oyuncu 5.5 6,028

Ed TV
1999 Komedi Oyuncu 6.1 36,363

Çılgın Şehir
1997 Dram Oyuncu 6.2 16,688
1997 Komedi Oyuncu    

Dokuz Ay
1995 Komedi Oyuncu 5.4 30,335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017