Giriş Kayıt
Tony Brown

Tony Brown


Oyuncu

Tony Brown, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Tony Pacino
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Fantastik Oyuncu 6.3 26

Güzel ve Hızlı
2008 Aile Oyuncu 4.6 332
1997 Suç Oyuncu 5.5 2,777
1996 Komedi Oyuncu 6.9 2,715
1992 Aksiyon Oyuncu 4.2 250
1987 Korku Oyuncu 4.2 241
1985 Dram Oyuncu 5.7 36
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,220) Mr. Robot (6,467) Game of Thrones (3,409) Shameless (2,843) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,645) Peaky Blinders (2,183) The Big Bang Theory (1,916) Manhunt: Unabomber (1,911) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017