Giriş Kayıt
Philip Martin Brown

Philip Martin Brown (61)


Oyuncu

Philip Martin Brown, 09 Temmuz 1956 Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. İğne Deliği (1981), Waterloo Road (2006), The Worst Witch (2017), (2017) En Karanlık Saat (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1956
Doğum Yeri: Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Philip Browne
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    

En Karanlık Saat
2017 61 Biyografi Oyuncu 7.4 49,500
2017 Aile Oyuncu 7.5 618
2013 Dram Oyuncu 7.1 3,192
2012 56 Dram Oyuncu 4.5 224
2012 56 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,540

Köstebek
2011 55 Dram Oyuncu 7.1 164,487

İrlanda Macerası
2006 50 Komedi Oyuncu 5.3 1,061
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,306
2000 Dram Oyuncu 5.2 812

Hayalet Süvari
1999 43 Dram Oyuncu 7.4 290,549
1997 41 Gerilim Oyuncu    
1997 41 Macera Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 7.8 17,529
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,985
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,249

Gemİde İsyan
1984 28 Macera Oyuncu 7.1 20,116

İğne Deliği
1981 25 Romantik Oyuncu 7.1 7,355
1978 Komedi Oyuncu 8.3 1,753
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018