Giriş Kayıt
Philip Martin Brown

Philip Martin Brown (61)


Oyuncu

Philip Martin Brown, 09 Temmuz 1956 Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. İğne Deliği (1981), Waterloo Road (2006), The Worst Witch (2017), (2017) En Karanlık Saat (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1956
Doğum Yeri: Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Philip Browne
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    

En Karanlık Saat
2017 61 Biyografi Oyuncu 7.4 91,366
2017 Aile Oyuncu 7.4 673
2013 Dram Oyuncu 7.1 3,192
2012 56 Dram Oyuncu 4.5 265
2012 56 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,540

Köstebek
2011 55 Dram Oyuncu 7.1 166,409

İrlanda Macerası
2006 50 Komedi Oyuncu 5.3 1,061
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,320
2000 Dram Oyuncu 5.1 838

Hayalet Süvari
1999 43 Dram Oyuncu 7.4 292,468
1997 41 Gerilim Oyuncu    
1997 41 Macera Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 7.8 17,773
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,030
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,278

Gemİde İsyan
1984 28 Macera Oyuncu 7.1 20,319

İğne Deliği
1981 25 Romantik Oyuncu 7.1 7,355
1978 Komedi Oyuncu 8.3 1,753
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018