Giriş Kayıt
Philip Martin Brown

Philip Martin Brown (60)


Oyuncu

Philip Martin Brown, 09 Temmuz 1956 Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. İğne Deliği (1981), Waterloo Road (2006), (1984) Gemİde İsyan (1984), (2013) Death Comes to Pemberley (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Temmuz 1956
Doğum Yeri: Manchester, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Philip Browne
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Oyuncu 7.1 3,192
2012 56 Dram Oyuncu 4.5 224
2012 56 Aksiyon Oyuncu 4.0 1,540

Köstebek
2011 55 Dram Oyuncu 7.1 155,733
2006 50 Komedi Oyuncu 5.3 1,061
2006 Dram Oyuncu 7.3 2,215
2000 Dram Oyuncu 5.2 759

Hayalet Süvari
1999 43 Dram Oyuncu 7.4 277,857
1997 41 Gerilim Oyuncu    
1997 41 Macera Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 7.7 16,156
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,792
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,065

Gemİde İsyan
1984 28 Macera Oyuncu 7.0 18,913

İğne Deliği
1981 25 Romantik Oyuncu 7.1 7,355
1978 Komedi Oyuncu 8.3 1,648
Film Altyazıları
Live by Night (11,190) Resident Evil: The Final Chapter (9,282) Rogue One (5,048) Hidden Figures (4,920) Patriots Day (4,568) Assassin's Creed (4,025) Split (3,680) Allied (3,549) Paterson (3,453) Why Him? (3,420)
Dizi Altyazıları
Legion (4,809) The 100 (4,362) Black Sails (4,020) Arrow (3,433) The Expanse (3,270) The Originals (2,881) Into the Badlands (2,753) Colony (2,687) The Flash (2,490) Vikings (2,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017