Giriş Kayıt
P.J. Brown

P.J. Brown (60)


Oyuncu, Animasyon

P.J. Brown, 05 Kasım 1956 Staten Island, New York, ABD doğumlu oyuncu, animasyon. Tutku Ağı (1998) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Kasım 1956
Doğum Yeri: Staten Island, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: PJ Brown
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 60 Komedi Oyuncu 7.5 16
2010 Suç Oyuncu 8.6 141,797
2009 Suç Oyuncu 8.3 52,615
2008 52 Komedi Oyuncu 5.7 1,058

Brooklyn Kanunları
2007 51 Suç Oyuncu 6.4 5,075

Aşk ve Sigara
2005 49 Komedi Oyuncu 6.3 10,162
2004 48 Komedi Oyuncu 5.3 6,391
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,469

Beşik Sallanacak
1999 43 Dram Oyuncu 6.9 8,081

Tutku Ağı
1998 42 Suç Oyuncu 7.4 125,241
1998 42 Dram Oyuncu 5.9 189

Güçlüler Bölgesi
1997 41 Suç Oyuncu 6.9 71,768
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,907
1988 32 Komedi Oyuncu 5.7 7,355
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,367) Allied (9,341) Moana (7,857) Assassin's Creed (5,344) Lion (4,716) Arrival (3,661) Hacksaw Ridge (2,828) Nocturnal Animals (2,523) Fences (2,425) Forushande (1,809)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,794) Supernatural (7,509) The Expanse (4,633) Vikings (4,173) The Big Bang Theory (3,735) Suits (3,338) Legion (3,315) The Blacklist (3,219) Arrow (3,045) Sherlock (2,711)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017