Giriş Kayıt
Max Brown

Max Brown (36)


Oyuncu

Max Barnaby Brown, 10 Şubat 1981 Ilkley, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Sahte Cennet (2006), Daylight Robbery (2008), (2007) The Tudors (2007), (2012) Güzel ve Çirkin (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Max Barnaby Brown
Doğum Tarihi: 10 Şubat 1981
Doğum Yeri: Ilkley, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 35 Dram Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 53,845
2015 Komedi Oyuncu 7.8 5,402
2014 Aksiyon Oyuncu    

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu 7.2 30,864
2012 31 Romantik Oyuncu 6.6 52
2012 31 Komedi Oyuncu 6.2 52
2011 30 Dram Oyuncu 5.2 219
2008 27 Suç Oyuncu 6.1 1,677
2008 Aile Oyuncu    

Metresler
2008 Dram Oyuncu 7.6 1,556
2007 Dram Oyuncu 8.1 53,366

Sahte Cennet
2006 25 Korku Oyuncu 5.3 31,552
2002 Suç Oyuncu 8.4 9,683
2002 21 Korku Oyuncu 4.0 250
2002 Dram Oyuncu 8.3 12,198
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,267
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,429) Legion (9,159) The Flash (9,124) Arrow (6,685) The 100 (5,171) Vikings (4,326) Taboo (4,262) Black Sails (4,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (4,116) Suits (3,741)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017