Giriş Kayıt
Max Brown

Max Brown (36)


Oyuncu

Max Barnaby Brown, 10 Şubat 1981 Ilkley, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Sahte Cennet (2006), Daylight Robbery (2008), (2007) The Tudors (2007), (2012) Güzel ve Çirkin (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Max Barnaby Brown
Doğum Tarihi: 10 Şubat 1981
Doğum Yeri: Ilkley, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Kova
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 35 Dram Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 8.0 54,522
2015 Komedi Oyuncu 7.8 5,458
2014 Aksiyon Oyuncu    

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu 7.2 30,997
2012 31 Romantik Oyuncu 6.6 52
2012 31 Komedi Oyuncu 6.2 52
2011 30 Dram Oyuncu 5.2 219
2008 27 Suç Oyuncu 6.1 1,677
2008 Aile Oyuncu    

Metresler
2008 Dram Oyuncu 7.6 1,556
2007 Dram Oyuncu 8.1 53,701

Sahte Cennet
2006 25 Korku Oyuncu 5.3 31,900
2002 Suç Oyuncu 8.4 9,729
2002 21 Korku Oyuncu 4.0 250
2002 Dram Oyuncu 8.3 12,233
1995 Dram Oyuncu 5.1 3,288
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017