Giriş Kayıt
Maria A. Brown

Maria A. Brown


Senarist, Yapımcı

Maria A. Brown, senarist, yapımcı. Just Shoot Me! (1997), Mad About You (1992), Eski Eş (2011), Life with Boys (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Eski Eş
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 4,339
2011 Komedi Senarist 6.5 645
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
4.8 30,009
1997 Komedi Yapımcı
Senarist
6.9 14,053
1992 Komedi Yapımcı
Senarist
6.6 16,191
Dizi Altyazıları
The Flash (5,665) Black Sails (4,558) Into the Badlands (4,034) Iron Fist (2,811) Vikings (1,947) Legion (1,745) Game of Thrones (1,509) Arrow (1,460) The 100 (1,409) Billions (1,384)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017