Giriş Kayıt
Malcolm Brown

Malcolm Brown (64)


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Malcolm Brown, 10 Ağustos 1903 New Jersey, ABD doğumlu sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Zafer Madalyası (1955), Kanunsuz Silâhşör (1965), Çıplak Mahmuz (1953), They Were Expendable (1945) gibi yapımlarla biliniyor.29 Ağustos 1967 tarihinde (64 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1903
Ölüm Tarihi: 29 Ağustos 1967
Doğum Yeri: New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Malcolm F. Brown
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1966 63 Western Sanat Yönetmeni 5.7 290
1966 63 Komedi Sanat Yönetmeni 6.6 1,321

Kanunsuz Silâhşör
1965 62 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 11,074
1965 62 Komedi Sanat Yönetmeni 6.3 962
1963 60 Komedi Sanat Yönetmeni 6.4 919
1962 59 Dram Sanat Yönetmeni 6.1 472
1962 59 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 3,702
1960 57 Dram Sanat Yönetmeni 6.2 249

Alacakaranlık Kuşağı
1959 Dram Sanat Yönetmeni 9.0 50,392
1959 56 Aksiyon Sanat Yönetmeni 4.0 156
1958 55 Western Sanat Yönetmeni 6.6 1,013
1958 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.7 443
1958 55 Savaş Sanat Yönetmeni 6.4 1,490
1958 55 Komedi Sanat Yönetmeni 7.7 3,008
1958 55 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 1,867
1957 54 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.8 2,890

Yukarıda Biri
1956 53 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.5 5,847
1955 52 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.4 1,498

Zafer Madalyası
1955 52 Suç Sanat Yönetmeni 7.8 15,598
1954 51 Macera Sanat Yönetmeni 6.0 920
1953 50 Western Sanat Yönetmeni 6.7 1,899

Çıplak Mahmuz
1953 50 Gerilim Sanat Yönetmeni 7.4 8,143

Kaçak
1953 50 Dram Sanat Yönetmeni 6.3 179
1951 48 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 436
1951 48 Western Sanat Yönetmeni 6.0 1,364
1949 46 Dram Sanat Yönetmeni 6.7 1,205

Üç Silahşörler
1948 45 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.2 4,793
1947 44 Macera Sanat Yönetmeni 6.9 1,013
1945 42 Dram Sanat Yönetmeni 7.3 6,242
1945 42 Suç Sanat Yönetmeni 5.4 321
1942 39 Dram Sanat Bölümü 6.0 539
1942 39 Suç Sanat Bölümü 6.2 201
1941 38 Komedi Sanat Bölümü 6.8 1,013
1940 37 Komedi Sanat Bölümü 6.5 955
1940 37 Suç Sanat Bölümü 6.2 218
1940 37 Western Sanat Bölümü 6.7 142

Kuzeybatı Geçidi
1940 37 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 2,593
1940 37 Dram Sanat Bölümü 5.3 46

Oz Büyücüsü
1939 36 Macera Yapım Tasarımcısı
Sanat Bölümü
8.1 315,217
1939 36 Komedi Sanat Bölümü 6.6 349
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,115) Rick and Morty (4,769) The Strain (3,195) The Defenders (2,163) Preacher (2,142) Suits (1,830) The Last Ship (1,685) Mr. Mercedes (1,380) Fargo (1,157) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017