Giriş Kayıt
Kedar Brown

Kedar Brown (49)


Oyuncu

Kedar Brown, 01 Nisan 1968 Kingston, Jamaica doğumlu oyuncu. (2013) Düşman (2013), (2002) Bilinmeyen Yol (2002), (2000) Loser (2000), (2001) İkinci Şans (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Nisan 1968
Doğum Yeri: Kingston, Jamaica
Diğer Bir İsmi: Kedar
Burcu: Koç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 47 Biyografi Oyuncu 6.9 5,212

Düşman
2013 45 Gizem Oyuncu 6.9 121,065
2010 Dram Oyuncu 7.1 2,880
2008 40 Suç Oyuncu 5.9 712

Hayvan 2
2008 40 Aksiyon Oyuncu 5.2 821

Güney Bronx Şovalyeleri
2005 37 Dram Oyuncu 6.8 841
2002 34 Aksiyon Oyuncu    

Bilinmeyen Yol
2002 34 Macera Oyuncu 7.7 23,747

İkinci Şans
2001 33 Komedi Oyuncu 5.4 19,188
2000 32 Komedi Oyuncu 5.3 24,089
1999 31 Komedi Oyuncu 6.1 16,674
1998 Aksiyon Oyuncu    

Gerçek Sarışın
1997 29 Komedi Oyuncu 6.0 3,475

Maksimum Risk
1996 28 Aksiyon Oyuncu 5.4 17,090
1975 7 Aksiyon Oyuncu 8.3 38,400
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,933) Stronger (5,328) The Foreigner (4,107) Flatliners (3,657) Dunkirk (2,961) Beyond Skyline (2,119) American Made (1,964) Kingsman: The Golden Circle (1,712) Loving Vincent (1,686) It (1,603)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017