Giriş Kayıt
Kathryne Dora Brown

Kathryne Dora Brown (46)


Oyuncu

Kathryne Dora Brown, 10 Şubat 1971 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Zehirli Sarmaşık 2 (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1971
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kathryne Brown
Takma İsmi: Kate
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 36 Dram Oyuncu 5.7 388
1999 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,675

Zehirli Sarmaşık 2
1996 25 Dram Oyuncu 4.4 4,550
1995 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Kidnap (5,415) Beauty and the Beast (4,776) The Fate of the Furious (2,410) The Boss Baby (1,765) Contratiempo (1,736) The Shack (1,586) Dangal (1,499) The Great Wall (1,210) Redivider (1,079) Get Out (1,054)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,773) Supernatural (4,855) Lucifer (3,961) Better Call Saul (3,510) Fargo (3,418) Into the Badlands (3,377) Twin Peaks (3,347) The 100 (2,223) 12 Monkeys (2,069) Doctor Who (1,950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017