Giriş Kayıt
Kathryne Dora Brown

Kathryne Dora Brown (46)


Oyuncu

Kathryne Dora Brown, 10 Şubat 1971 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Zehirli Sarmaşık 2 (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1971
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kathryne Brown
Takma İsmi: Kate
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 36 Dram Oyuncu 5.7 388
1999 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,648

Zehirli Sarmaşık 2
1996 25 Dram Oyuncu 4.4 4,550
1995 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017