Giriş Kayıt
Kathryne Dora Brown

Kathryne Dora Brown (46)


Oyuncu

Kathryne Dora Brown, 10 Şubat 1971 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Zehirli Sarmaşık 2 (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1971
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kathryne Brown
Takma İsmi: Kate
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 36 Dram Oyuncu 5.7 388
1999 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,716

Zehirli Sarmaşık 2
1996 25 Dram Oyuncu 4.4 4,550
1995 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017