Giriş Kayıt
Kathryne Dora Brown

Kathryne Dora Brown (46)


Oyuncu

Kathryne Dora Brown, 10 Şubat 1971 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu. Zehirli Sarmaşık 2 (1996) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1971
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kathryne Brown
Takma İsmi: Kate
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 36 Dram Oyuncu 5.7 388
1999 Dram Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 7.0 4,630

Zehirli Sarmaşık 2
1996 25 Dram Oyuncu 4.4 4,550
1995 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,495) Doctor Strange (6,891) Allied (6,475) Moana (4,907) John Wick: Chapter 2 (4,462) Lion (3,582) Arrival (3,242) Forushande (3,032) Split (2,295) Hacksaw Ridge (2,291)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,515) Supernatural (4,747) The Expanse (4,367) Vikings (4,224) Suits (3,699) The Big Bang Theory (2,590) Sherlock (2,528) Arrow (2,089) Legion (2,024) Blindspot (1,983)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017