Giriş Kayıt
J. Anthony Brown

J. Anthony Brown


Oyuncu, Senarist

Columbia, South Carolina, USA, Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Yüksek Ritm (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Columbia, South Carolina, USA
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 3.8 198

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Oyuncu 6.6 35,768
2010 Belgesel Oyuncu 6.6 618
2010 Komedi Oyuncu 3.9 358
2009 Komedi Oyuncu 4.2 9,815

Xxx 2
2005 Aksiyon Oyuncu 4.3 54,739
2004 Komedi Oyuncu 5.5 12,342
2004 Komedi Oyuncu 6.2 680
2004 Komedi Oyuncu    

Yüksek Ritm
2002 Komedi Oyuncu 5.7 29,144
1999 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
   
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,292
1978 Komedi Oyuncu 5.5 15
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017