Giriş Kayıt
J. Anthony Brown

J. Anthony Brown


Oyuncu, Senarist

Columbia, South Carolina, USA, Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Yüksek Ritm (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Columbia, South Carolina, USA
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 3.8 198

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Oyuncu 6.6 36,115
2010 Belgesel Oyuncu 6.6 618
2010 Komedi Oyuncu 3.9 358
2009 Komedi Oyuncu 4.2 9,885

Xxx 2
2005 Aksiyon Oyuncu 4.3 55,893
2004 Komedi Oyuncu 5.5 12,342
2004 Komedi Oyuncu 6.2 680
2004 Komedi Oyuncu    

Yüksek Ritm
2002 Komedi Oyuncu 5.7 29,253
1999 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
   
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,292
1978 Komedi Oyuncu 5.5 15
Film Altyazıları
Personal Shopper (2,161) Silence (1,863) Gold (1,815) Logan (1,287) The Fate of the Furious (1,025) Fifty Shades Darker (978) Get Out (953) Split (883) La La Land (856) The Age of Shadows (775)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,810) The Flash (6,191) Gotham (2,840) Into the Badlands (2,608) Fargo (1,460) Game of Thrones (1,368) Bates Motel (1,340) Vikings (1,266) Billions (1,225) The Blacklist (1,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017