Giriş Kayıt
J. Anthony Brown

J. Anthony Brown


Oyuncu, Senarist

Columbia, South Carolina, USA, Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Yüksek Ritm (2002) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Columbia, South Carolina, USA
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 3.8 198

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Oyuncu 6.6 35,938
2010 Belgesel Oyuncu 6.6 618
2010 Komedi Oyuncu 3.9 358
2009 Komedi Oyuncu 4.2 9,845

Xxx 2
2005 Aksiyon Oyuncu 4.3 55,431
2004 Komedi Oyuncu 5.5 12,342
2004 Komedi Oyuncu 6.2 680
2004 Komedi Oyuncu    

Yüksek Ritm
2002 Komedi Oyuncu 5.7 29,211
1999 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
   
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,292
1978 Komedi Oyuncu 5.5 15
Film Altyazıları
Live by Night (10,040) Resident Evil: The Final Chapter (8,776) Hidden Figures (4,647) Rogue One (4,231) Patriots Day (4,216) Assassin's Creed (3,731) Split (3,474) Allied (3,454) Paterson (3,266) Why Him? (2,066)
Dizi Altyazıları
Legion (4,383) The 100 (3,965) Arrow (3,217) Black Sails (3,159) The Expanse (3,034) The Originals (2,747) Colony (2,577) The Flash (2,250) The Last Kingdom (2,150) Vikings (2,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017