Giriş Kayıt
J. Anthony Brown

J. Anthony Brown


Oyuncu, Senarist

Columbia, South Carolina, USA, Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu, senarist. (2012) Bir Erkek Gibi Düşün (2012), (2002) Yüksek Ritm (2002), (1997) How to Be a Player (1997), (2010) I Am Comic (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Columbia, South Carolina, USA
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 3.8 198

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Oyuncu 6.6 38,155
2010 Belgesel Oyuncu 6.6 618
2010 Komedi Oyuncu 3.9 358
2009 Komedi Oyuncu 4.3 10,314

Xxx 2
2005 Aksiyon Oyuncu 4.4 59,976
2004 Komedi Oyuncu 5.5 12,342
2004 Komedi Oyuncu 6.2 680
2004 Komedi Oyuncu    

Yüksek Ritm
2002 Komedi Oyuncu 5.7 29,942
1999 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
   
1997 Komedi Oyuncu 5.3 2,575
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,472
1978 Komedi Oyuncu 5.5 15
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018