Giriş Kayıt
J. Anthony Brown

J. Anthony Brown


Oyuncu, Senarist

Columbia, South Carolina, USA, Columbia, Güney Carolina, ABD doğumlu oyuncu, senarist. (2012) Bir Erkek Gibi Düşün (2012), (2002) Yüksek Ritm (2002), (1997) How to Be a Player (1997), (2010) I Am Comic (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Columbia, South Carolina, USA
Doğum Yeri: Columbia, Güney Carolina, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi Oyuncu 3.8 198

Bir Erkek Gibi Düşün
2012 Komedi Oyuncu 6.6 38,706
2010 Belgesel Oyuncu 6.6 618
2010 Komedi Oyuncu 3.9 358
2009 Komedi Oyuncu 4.3 10,376

Xxx 2
2005 Aksiyon Oyuncu 4.4 60,340
2004 Komedi Oyuncu 5.5 12,342
2004 Komedi Oyuncu 6.2 680
2004 Komedi Oyuncu    

Yüksek Ritm
2002 Komedi Oyuncu 5.7 30,264
1999 Komedi Oyuncu
Senarist
Çeşitli
   
1997 Komedi Oyuncu 5.3 2,575
1996 Komedi Oyuncu 5.6 2,472
1978 Komedi Oyuncu 5.5 15
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,004) Hostiles (2,636) Den of Thieves (2,597) Maze Runner: The Death Cure (2,125) 12 Strong (1,938) Wildling (1,751) The Commuter (1,002) Peter Rabbit (949) Submergence (749) A Quiet Place (730)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,247) The Terror (3,297) The Flash (2,639) Legion (2,590) The Crossing (2,151) Vikings (1,326) Supernatural (1,294) The Expanse (1,159) The Big Bang Theory (1,084) Fear the Walking Dead (1,001)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018