Giriş Kayıt
Gaye Brown

Gaye Brown (76)


Oyuncu

Gabrielle Elizabeth Brown, 02 Mart 1941 Twickenham, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Mata Hari (1985), (1975) The Rocky Horror Picture Show (1975), (2005) Amerikan Büyüsü (2005), (1964) Kızıl Ölümün Maskesi (1964) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Gabrielle Elizabeth Brown
Doğum Tarihi: 02 Mart 1941
Doğum Yeri: Twickenham, Middlesex, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: the Rock Bottom Group
Burcu: Balık
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 72 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 7

Aşkım
2009 68 Komedi Oyuncu 6.2 9,105

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 66 Dram Oyuncu 7.4 296,409

Amerikan Büyüsü
2005 64 Korku Oyuncu 5.0 22,730
2003 62 Komedi Oyuncu    
2003 62 Dram Oyuncu    
2001 60 Aksiyon Oyuncu    
2000 59 Komedi Oyuncu 6.5 1,962
1999 58 Dram Oyuncu    
1985 44 Dram Oyuncu 3.1 532

Şöhret
1980 39 Dram Oyuncu 6.6 17,136
1975 34 Komedi Oyuncu 7.4 110,050

Yastık Kavgası
1973 32 Komedi Oyuncu 6.5 2,087

Otomatik Portakal
1971 30 Suç Oyuncu 8.3 599,381
1971 30 Komedi Oyuncu 6.0 822

Kızıl Ölümün Maskesi
1964 23 Korku Oyuncu 7.1 8,954
1964 23 Komedi Oyuncu 7.1 230
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017