Giriş Kayıt
A. Whitney Brown

A. Whitney Brown (64)


Oyuncu, Senarist

Alan Whitney Brown, 08 Temmuz 1952 Charlotte, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, senarist. The Daily Show (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alan Whitney Brown
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1952
Doğum Yeri: Charlotte, Michigan, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Oyuncu
Senarist
8.7 35,377
1993 Komedi Oyuncu    
1978 Komedi Oyuncu 5.5 15
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.2 34,034
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,248
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017