Giriş Kayıt
A. Whitney Brown

A. Whitney Brown (65)


Oyuncu, Senarist

Alan Whitney Brown, 08 Temmuz 1952 Charlotte, Michigan, ABD doğumlu oyuncu, senarist. The Daily Show (1996) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alan Whitney Brown
Doğum Tarihi: 08 Temmuz 1952
Doğum Yeri: Charlotte, Michigan, ABD
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1996 Komedi Oyuncu
Senarist
8.6 38,557
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,121
1978 Komedi Oyuncu 5.5 15
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 35,997
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,418
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,226) Mr. Robot (6,693) Shameless (5,651) Game of Thrones (3,357) Manhunt: Unabomber (2,809) Peaky Blinders (2,706) Designated Survivor (1,516) Lucifer (1,355) The Big Bang Theory (1,313) Supernatural (1,182)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017