Giriş Kayıt
Ralph Brosche

Ralph Brosche


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Ralph Brosche, yapım yöneticisi, yapımcı. Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (2016), Koş Lola Koş (1998), Günışığından Bir Damla (1999), Der bewegte Mann (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Yapım Yöneticisi 7.9 412,949
2015 Aksiyon Yapımcı 5.3 44,636

Kesik
2014 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 3,877

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Yapımcı 8.1 340,100
2009 Dram Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.9 1,111

8 Mil Yukarı
2007 Biyografi Yapımcı 6.4 2,389
2002 Aksiyon Yapımcı    

Günışığından Bir Damla
1999 Dram Yapım Yöneticisi 7.5 11,340

Koş Lola Koş
1998 Suç Yapım Yöneticisi 7.8 167,174
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 6.6 4,931
Dizi Altyazıları
American Gods (6,253) Arrow (4,131) Fargo (3,850) The Blacklist (3,744) The Flash (3,444) The 100 (3,254) 12 Monkeys (2,856) Game of Thrones (2,534) Supernatural (2,520) Better Call Saul (2,484)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017