Giriş Kayıt
Anne Brooksbank

Anne Brooksbank


Senarist

Anne Brooksbank, Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu senarist.

Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Senarist    
2013 Gerilim Senarist 4.8 2,288
2006 Aksiyon Senarist    
1996 Aksiyon Senarist 7.1 496

Yakın ve Uzak
1988 Dram Senarist 5.2 4,860
1985 Macera Senarist    
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018