Giriş Kayıt
Wayne Brooks

Wayne Brooks


Sesler, Editör

Wayne Brooks, sesler, editör. Cehenneme Bir Adım (2005), Skins (2007), The Fall (2013), Beautiful Thing (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Wayne Brookes
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Sesler 7.1 1,120
2016 Biyografi Sesler 8.2 10,775
2016 Aksiyon Sesler 7.2 3,976
2015 Komedi Sesler 7.6 508
2015 Suç Editorial Department 7.6 4,398
2015 Suç Sesler 7.4 2,499
2015 Dram Sesler 8.7 1,565
2015 Dram Sesler 6.6 627
2015 Dram Sesler 7.4 591
2015 Dram Sesler 7.5 1,774
2014 Aile Sesler    
2014 Sesler 6.0 546
2014 Belgesel Sesler 7.3 1,134
2014 Dram Sesler 5.7 16,231
2014 Tarihi Sesler    
2013 Komedi Sesler 8.0 847
2013 Suç Sesler 8.2 52,341
2013 Dram Sesler 7.7 1,275
2013 Dram Sesler    
2013 Aksiyon Sesler    
2012 Suç Sesler 8.6 9,869
2012 Suç Sesler 6.0 2,897
2011 Dram Sesler 6.2 311

Talihsiz Soygun
2011 Komedi Sesler 5.6 1,781
2011 Komedi Sesler 8.0 1,636
2011 Dram Sesler 6.0 363
2010 Belgesel Sesler 6.2 118

Ben Köleyim
2010 Gerilim Sesler 6.8 1,138
2010 Dram Sesler    
2010 Dram Sesler    
2010 Dram Sesler 5.2 531
2009 Dram Sesler 7.6 292
2009 Komedi Sesler 8.2 9,060

Zorlu Yolculuk
2008 Aksiyon Sesler 7.3 1,043
2008 Dram Sesler    
2007 Dram Sesler 7.1 990
2007 Dram Sesler 7.6 117
2007 Dram Sesler 8.2 64,158
2007 Suç Sesler 7.9 4,161
2006 Dram Sesler 8.0 1,935
2006 Aksiyon Sesler 7.6 2,198

Roma'nın En Büyük Kabusu: Hannibal
2006 Aksiyon Sesler 7.0 1,123

Cehenneme Bir Adım
2005 Macera Sesler 7.2 169,782
2005 Dram Sesler 4.5 1,285
2005 Dram Sesler 8.4 508

Kahraman Güvercin
2005 Animasyon Sesler 5.6 15,995
2005 Dram Sesler    
2005 Suç Sesler 4.6 442
2005 Dram Sesler 3.1 1,514

Duygudan da Öte
2004 Dram Sesler 7.2 5,860

Sherlock Holmes Ve İpek Çorap Davası
2004 Suç Sesler    
2004 Dram Sesler 7.3 1,403
2004 Suç Sesler 4.7 1,461

Zorlu Arayış
2003 Aksiyon Sesler    
2003 Dram Sesler    
2003 Biyografi Sesler 7.3 1,891
2003 Suç Sesler    
2003 Bilim-Kurgu Sesler 5.7 533

Afili Delikanlı
2002 Suç Sesler 7.5 11,314
2002 Dram Sesler 6.6 727
2002 Dram Sesler 5.7 260
2002 Aksiyon Sesler 5.0 838
2002 Macera Sesler    
2001 Komedi Sesler    

Güzel Şeyler
2000 Komedi Sesler 5.9 3,053

Ekmek Ve Güller
2000 Dram Sesler 7.1 4,556
2000 Macera Sesler    
2000 Komedi Sesler 7.7 2,133
1999 Dram Sesler    
1997 Suç Sesler 7.6 498
1996 Komedi Sesler 7.7 19,559
1996 Suç Sesler 7.8 3,594
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017