Giriş Kayıt
Katherine Brooks

Katherine Brooks (41)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Kameraman

Sara Katherine Hill, 15 Mart 1976 Baton Rouge, Louisiana, ABD doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, kameraman. Loving Annabelle (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sara Katherine Hill
Doğum Tarihi: 15 Mart 1976
Doğum Yeri: Baton Rouge, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Kate Hill
Takma İsmi: Kat
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 40 Dram Yönetmen
Senarist
Kameraman
   
2015 39 Komedi Senarist 5.1 1,037
2010 34 Dram Yönetmen
Senarist
6.1 1,214
2007 Reality-TV Yapımcı
Yönetmen
   
2006 30 Dram Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.7 9,326
2005 Komedi Kameraman
Yönetmen
   
2003 27 Dram Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
4.0 104
2002 Game-Show Kameraman 3.0 4,686
1992 Reality-TV Yönetmen 5.0 3,443
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017