Giriş Kayıt
Henry Bronchtein

Henry Bronchtein


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yönetmen, Yapım Yöneticisi

Henry Bronchtein, yönetmen asistanı, yapımcı, yönetmen, yapım yöneticisi. Kızgın Boğa (1980), Kusursuz Cinayet (1998), Çılgın Tatil (1989), Size De Çıkabilir (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Henry J. Bonchtein | Henry J. Bronchstein | Henry
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı 8.1 23,727
2014 Dram Yapımcı 8.0 14,351
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.0 1,732
2013 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.8 8,609
2011 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.6 4,565
2010 Komedi Yapımcı 7.6 2,115

Son Oyun
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 30,007
2003 Dram Yönetmen    

Soprano Ailesi
1999 Suç Yönetmen
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
9.2 210,184

Taşralılar
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 10,566

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 67,340

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 20,037

Striptiz
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 36,427

Ilk günah
1996 Suç Yönetmen Asistanı 6.1 6,750

Sadakat
1996 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.9 1,608
1994 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 118

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 28,671

Gönülsüz Koruma
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 12,898
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 19,336
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 7,326
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 4,183

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 3,996

Çılgın Tatil
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 40,310

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.8 1,647
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,639
1988 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 1,190

Koruyucu
1986 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 24,097
1986 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
1986 Suç Yapım Yöneticisi 8.5 1,731
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 3,112
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 3,255

Caz Dünyası
1984 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 13,412
1983 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 6,175
1983 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 5,622
1982 Suç Yönetmen Asistanı 5.9 1,032

Sonsuz Aşk
1981 Dram Yönetmen Asistanı 4.7 5,757
1981 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,681
1981 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 1,507

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.2 252,134
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017