Giriş Kayıt
Henry Bronchtein

Henry Bronchtein


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Yönetmen

Henry Bronchtein, yönetmen asistanı, yapımcı, yapım yöneticisi, yönetmen. Kızgın Boğa (1980), Kusursuz Cinayet (1998), Çılgın Tatil (1989), Size De Çıkabilir (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Henry J. Bonchtein | Henry J. Bronchstein | Henry
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Yapımcı 8.1 25,585
2014 Dram Yapımcı 8.1 15,617
2014 Bilim-Kurgu Yönetmen 6.0 1,732
2013 Dram Yönetmen
Yapımcı
6.8 8,800
2011 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.6 4,565
2010 Komedi Yapımcı 7.6 2,115

Son Oyun
2009 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 30,334
2003 Dram Yönetmen    

Soprano Ailesi
1999 Suç Yönetmen
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
9.2 218,777
1999 Macera Yapımcı 8.3 1,258

Taşralılar
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 10,566

Kusursuz Cinayet
1998 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 68,659

Aşk Tutkunu
1997 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 20,037

Striptiz
1996 Komedi Yönetmen Asistanı 4.3 37,101

Ilk günah
1996 Suç Yönetmen Asistanı 6.1 6,750

Sadakat
1996 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
5.9 1,608
1994 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 118
1994 Suç Yapım Yöneticisi 7.9 1,587

Size De Çıkabilir
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 29,298

Gönülsüz Koruma
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 12,898
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 19,775
1993 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 7,326
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 4,183

Alışveriş Manzaraları
1991 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 4,159

Çılgın Tatil
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 41,182

Düşmanlar: Bir Aşk Üçgeni
1989 Komedi Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.8 1,647
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 1,691
1988 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 1,190

Koruyucu
1986 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 25,059
1986 Aksiyon Yönetmen Asistanı    
1986 Suç Yapım Yöneticisi 8.5 1,731
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 3,112
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 3,344

Caz Dünyası
1984 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 13,587
1983 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 6,227
1983 Dram Yönetmen Asistanı 6.9 5,765
1982 Suç Yönetmen Asistanı 5.9 1,032

Sonsuz Aşk
1981 Dram Yönetmen Asistanı 4.7 5,901
1981 Komedi Yönetmen Asistanı 6.4 1,681
1981 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 1,507

Kızgın Boğa
1980 Biyografi Yönetmen Asistanı 8.2 259,251
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017