Giriş Kayıt
Bill Bromiley

Bill Bromiley


Yapımcı

Bill Bromiley, yapımcı. I Am Wrath (2016), USS Indianapolis: Men of Courage (2016), Drive Hard (2014), Ambushed (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Bromiley | Bill Bromley Jr. | Bill Bromley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 5.1 3,717

Vurgun
2016 Suç Yapımcı 5.4 11,981
2016 Aksiyon Yapımcı 5.3 7,294
2014 Aksiyon Yapımcı 4.3 3,175

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon    

Amerikan Pastası 7: Aşk Kitabı
2009 Komedi 4.8 30,413
1998 Aksiyon Yapımcı 5.9 502

Bir Askerin Hikayesi
1984 Dram Çeşitli 7.2 6,744
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017