Giriş Kayıt
Bill Bromiley

Bill Bromiley


Yapımcı

Bill Bromiley, yapımcı. I Am Wrath (2016), USS Indianapolis: Men of Courage (2016), Kill Switch (2017), Drive Hard (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Bromiley | Bill Bromley Jr. | Bill Bromley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Yapımcı 4.9 5,550
2016 Aksiyon Yapımcı 5.2 7,919

Vurgun
2016 Suç Yapımcı 5.4 14,563
2016 Aksiyon Yapımcı 5.3 9,611
2014 Aksiyon Yapımcı 4.3 3,175

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon    

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi 4.8 30,413
1998 Aksiyon Yapımcı 5.9 502
1996 Aksiyon Yapımcı 5.7 58

Bir Askerin Hikayesi
1984 Dram Çeşitli 7.2 6,744
Dizi Altyazıları
Westworld (16,792) La casa de papel (3,739) Supernatural (3,263) Into the Badlands (2,290) Krypton (2,106) Gotham (2,099) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,093) Arrow (1,641) The Big Bang Theory (1,622) Lucifer (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018