Giriş Kayıt
Bill Bromiley

Bill Bromiley


Yapımcı

Bill Bromiley, yapımcı. I Am Wrath (2016), USS Indianapolis: Men of Courage (2016), Drive Hard (2014), Ambushed (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Bromiley | Bill Bromley Jr. | Bill Bromley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Yapımcı 5.2 4,679

Vurgun
2016 Suç Yapımcı 5.4 12,492
2016 Aksiyon Yapımcı 5.3 7,672
2014 Aksiyon Yapımcı 4.3 3,175

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon    

Amerikan Pastası 7: Aşk Kitabı
2009 Komedi 4.8 30,413
1998 Aksiyon Yapımcı 5.9 502

Bir Askerin Hikayesi
1984 Dram Çeşitli 7.2 6,744
Film Altyazıları
Gold (4,001) Get Out (2,399) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,216) Rings (1,164) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017