Giriş Kayıt
Bill Bromiley

Bill Bromiley


Yapımcı

Bill Bromiley, yapımcı. I Am Wrath (2016), USS Indianapolis: Men of Courage (2016), Kill Switch (2017), Drive Hard (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bill Bromiley | Bill Bromley Jr. | Bill Bromley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Bilim-Kurgu Yapımcı 5.5 3,232
2016 Aksiyon Yapımcı 5.2 5,531

Vurgun
2016 Suç Yapımcı 5.4 13,135
2016 Aksiyon Yapımcı 5.3 8,063
2014 Aksiyon Yapımcı 4.3 3,175

Tehlikeli Aslar 2
2010 Aksiyon    

Amerikan Pastası: Aşk Kitabı
2009 Komedi 4.8 30,413
1998 Aksiyon Yapımcı 5.9 502

Bir Askerin Hikayesi
1984 Dram Çeşitli 7.2 6,744
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017