Giriş Kayıt
Margarita Broich

Margarita Broich (57)


Oyuncu

Margarita Broich, 03 Mayıs 1960 Neuwied, Rhineland-Palatinate, Almanya doğumlu oyuncu. (2002) İkiz Kızkardeşler (2002), (2014) Vaterfreuden (2014), (2015) Traumfrauen (2015), (2003) Wolfsburg (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 03 Mayıs 1960
Doğum Yeri: Neuwied, Rhineland-Palatinate, Almanya
Diğer Bir İsmi: Margareta Broich | Margarita Broïch
Burcu: Boğa
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 56 Dram Oyuncu 6.7 275
2016 56 Dram Oyuncu 6.4 7
2015 55 Komedi Oyuncu 5.5 1,270
2015 55 Komedi Oyuncu 6.6 207
2014 54 Komedi Oyuncu 5.8 195
2014 54 Komedi Oyuncu 5.6 1,892
2013 53 Komedi Oyuncu 7.0 20,449
2013 53 Dram Oyuncu 6.7 41
2013 53 Komedi Oyuncu 6.4 371

Mutluluk
2012 52 Dram Oyuncu 6.3 512
2012 52 Komedi Oyuncu 5.8 353
2011 51 Dram Oyuncu 6.7 25
2011 51 Dram Oyuncu 7.7 11
2010 50 Dram Oyuncu 7.0 224
2009 49 Komedi Oyuncu 6.6 388
2009 49 Dram Oyuncu 6.8 315
2009 49 Dram Oyuncu 6.4 207

Okuyucu
2008 48 Dram Oyuncu 7.6 199,013
2008 48 Dram Oyuncu    
2007 47 Komedi Oyuncu 5.3 1,069
2007 47 Komedi Oyuncu 6.7 138
2006 46 Dram Oyuncu 4.6 138
2003 43 Dram Oyuncu 7.3 853

İkiz Kızkardeşler
2002 42 Dram Oyuncu 7.5 5,631
1970 Suç Oyuncu 7.2 1,790
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017