Giriş Kayıt
Vlastimil Brodský

Vlastimil Brodský (81)


Oyuncu

Vlastimil Brodský, 15 Aralık 1920 Hrusov, Ostrava, Çekoslavakya doğumlu oyuncu. Sıkı Kontrol Edilen Trenler (1966), Güz Baharı (2001), Skrivánci na niti (1990), Rozmarné léto (1968) gibi yapımlarla biliniyor.20 Nisan 2002 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 15 Aralık 1920
Ölüm Tarihi: 20 Nisan 2002
Doğum Yeri: Hrusov, Ostrava, Çekoslavakya
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güz Baharı
2001 81 Komedi Oyuncu 7.6 1,562
1999 79 Dram Oyuncu 4.8 74
1991 71 Animasyon Oyuncu 6.8 80
1990 70 Komedi Oyuncu 7.6 1,173
1989 69 Kısa Metraj Oyuncu    
1983 Komedi Oyuncu 8.5 420
1981 61 Komedi Oyuncu 6.4 43
1979 Komedi Oyuncu 8.7 832
1977 57 Komedi Oyuncu 7.6 388
1977 57 Komedi Oyuncu 7.3 764

Yalancı Jakob
1975 55 Komedi Oyuncu 7.3 882
1974 54 Komedi Oyuncu 7.4 370
1973 53 Komedi Oyuncu    

All My Good Countrymen
1969 49 Komedi Oyuncu 7.8 533
1969 49 Komedi Oyuncu 8.1 411
1969 49 Komedi Oyuncu 7.2 127
1968 48 Suç Oyuncu 6.8 95
1968 48 Komedi Oyuncu 7.2 914

Sıkı Kontrol Edilen Trenler
1966 46 Komedi Oyuncu 7.8 8,572
1965 45 Komedi Oyuncu 7.4 194
1963 43 Dram Oyuncu 7.2 128
1961 41 Komedi Oyuncu 6.0 8
1960 40 Komedi Oyuncu 7.2 60
1958 38 Komedi Oyuncu 7.6 403
1957 37 Dram Oyuncu 6.9 91
1956 36 Komedi Oyuncu 5.7 15
1954 34 Dram Oyuncu 6.5 128
1947 27 Dram Oyuncu 6.9 29
Film Altyazıları
Gold (2,772) Personal Shopper (2,005) Get Out (1,772) Silence (1,724) Logan (1,643) The Age of Shadows (1,093) Split (1,055) La La Land (1,035) The Fate of the Furious (1,021) Rings (929)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,656) The Flash (5,739) Into the Badlands (3,414) Gotham (2,652) Fargo (2,050) The Blacklist (1,955) Game of Thrones (1,668) Vikings (1,567) The Last Kingdom (1,516) Billions (1,405)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017