Giriş Kayıt
Herbert Brodkin

Herbert Brodkin (78)


Yapımcı

Herbert Brodkin, 09 Kasım 1912 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı. The Defenders (1961) yapımıyla biliniyor.29 Ekim 1990 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Kasım 1912
Ölüm Tarihi: 29 Ekim 1990
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Herb
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 Dram Yapımcı    
1974 62 Dram Yapımcı    
1968 56 Dram Yapımcı 6.5 373
1961 Dram Yapımcı 8.1 267
1956 Komedi Yapımcı 8.5 201
1948 Dram Yapımcı 8.0 163
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,958) Den of Thieves (2,707) Maze Runner: The Death Cure (2,396) Hostiles (2,281) Winchester (2,234) 12 Strong (2,050) Submergence (1,706) Peter Rabbit (1,250) The Commuter (1,154) A martfüi rém (831)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,065) Supernatural (3,959) The Flash (3,393) The Terror (2,784) Legion (2,499) The Big Bang Theory (2,488) Gotham (2,146) The Expanse (2,031) The Crossing (1,901) Arrow (1,844)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018