Giriş Kayıt
Herbert Brodkin

Herbert Brodkin (78)


Yapımcı

Herbert Brodkin, 09 Kasım 1912 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı. The Defenders (1965) yapımıyla biliniyor.29 Ekim 1990 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 09 Kasım 1912
Ölüm Tarihi: 29 Ekim 1990
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Takma İsmi: Herb
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1978 Dram Yapımcı    
1974 62 Dram Yapımcı    
1968 56 Dram Yapımcı 6.5 373
1965 Dram Yapımcı    
1961 Komedi Yapımcı    
1958 Dram Yapımcı    
Film Altyazıları
Allied (9,683) Doctor Strange (9,630) Moana (8,047) Assassin's Creed (6,040) Lion (4,885) Arrival (3,792) Hacksaw Ridge (2,950) Fences (2,644) Nocturnal Animals (2,611) Forushande (2,114)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,197) Supernatural (7,617) The Expanse (4,731) Vikings (4,523) The Big Bang Theory (3,851) Suits (3,517) Legion (3,387) The Blacklist (3,319) Arrow (3,121) Sherlock (2,815)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017