Giriş Kayıt
Colleen Broderick

Colleen Broderick


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Colleen Broderick, sanat bölümü, set dekoratörü. 23 Numara (2007), Hayalimdeki Aşk (2012), Empire Records (1995), Supernova (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cinayetten Paçayı Sıyırmak
2014 Suç Sanat Bölümü 8.2 92,598

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.2 88,322
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.6 45

Kadının Olamam
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.0 15,667
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 4.5 3,938

23 Numara
2007 Gizem Sanat Bölümü 6.4 179,172
2007 Dram Sanat Bölümü 6.8 1,137
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 663
2005 Suç Sanat Bölümü 8.1 5,339

Koç Carter
2005 Dram Sanat Bölümü 7.3 105,456

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 100,501
2003 Suç Sanat Bölümü 8.2 1,756
2001 Komedi Sanat Bölümü    
2000 Korku Sanat Bölümü 4.8 15,794
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.4 475
1997 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 1,023

Duvarların Dili Olsa
1996 Dram Sanat Bölümü    
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.8 7,140
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.7 42,505
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018