Giriş Kayıt
Jeff Brockton

Jeff Brockton (50)


Dublör, Oyuncu

Jeffrey Brockton Zaremba, 31 Ekim 1967 Santa Clarita, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Başkanların Uşağı (2013), Çılgın Motorcular (2007), Parker (2013), Romantik Katil (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Brockton Zaremba
Doğum Tarihi: 31 Ekim 1967
Doğum Yeri: Santa Clarita, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeffrey Brockton
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 50 Aksiyon Dublör 6.8 1,577

Anne
2017 50 Gerilim Dublör 5.9 15,971

Aptallar Çetesi
2016 49 Aksiyon Dublör 5.8 35,033
2016 49 Aksiyon Dublör 5.2 6,650

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 49 Dram Dublör 7.2 105,763

Özel Kargo
2016 49 Aksiyon Dublör 4.6 5,952
2016 49 Aksiyon Dublör 6.6 12
2015 48 Aksiyon Dublör 3.3 1,072
2015 48 Korku Dublör 2.8 212
2015 48 Aksiyon Dublör 6.1 67,648

Terminator: Yaradılış
2015 48 Aksiyon Dublör 6.5 213,258

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 48 Aksiyon Dublör 7.2 310,561

Sert Ol
2015 48 Komedi Dublör 6.0 98,935
2015 48 Gerilim Dublör 3.5 1,333

Soygun
2015 48 Aksiyon Dublör 6.1 21,080
2014 47 Komedi Dublör 5.6 5,438

Liseli Polisler 2
2014 47 Aksiyon Dublör 7.1 289,730
2014 47 Korku Dublör 5.9 5,399

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 47 Aksiyon Dublör 7.6 356,752
2014 47 Aksiyon Dublör 3.1 28,296
2014 47 Aksiyon Dublör 5.0 20,016

Başkanların Uşağı
2013 46 Biyografi Dublör 7.2 95,041

Kaçış Planı
2013 46 Aksiyon Dublör 6.7 192,847

Kod Adı: Olympus
2013 46 Aksiyon Dublör 6.5 219,303

G.I. Joe: Misilleme
2013 46 Aksiyon Dublör 5.8 154,930

Muhteşem Yaratıklar
2013 46 Dram Dublör 6.2 73,695
2013 46 Aksiyon Dublör 6.2 97,939

Balta 3
2013 46 Komedi Dublör 5.7 6,282

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 46 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 9,163

Katil
2012 45 Biyografi Dublör 6.9 60,211
2012 45 Fantastik Dublör    

Tetikçiler
2012 45 Aksiyon Dublör 7.4 462,814

Kızıl Şafak
2012 45 Aksiyon Dublör 5.4 65,519
2012 45 Suç Dublör 5.3 10,072

Kurye
2012 45 Aksiyon Dublör 4.5 3,775

Teksas Ölüm Tarlası
2011 44 Suç Dublör 5.7 15,946

Yedek Polisler
2010 43 Aksiyon Dublör 6.7 204,370

Kaçaklar
2010 43 Aksiyon Dublör 6.4 78,634
2010 43 Komedi Dublör 3.9 358
2009 42 Aksiyon Dublör 5.1 34,550
2009 Aksiyon Dublör 3.6 604

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 42 Aksiyon Dublör 6.0 344,096

Sahte Polis
2009 42 Komedi Dublör 5.8 54,476

Sınır
2008 41 Aksiyon Dublör    

Kartal Göz
2008 41 Aksiyon Dublör 6.6 158,627

Akıllı Ol
2008 41 Aksiyon Dublör 6.5 177,076
2008 41 Aksiyon Dublör    
2008 41 Aksiyon Dublör 5.0 4,230

Denizde Esaret
2008 41 Aksiyon Dublör    

Ölüm Çemberi
2008 41 Aksiyon Dublör    

Pittsburgh Sırları
2008 41 Macera Dublör 5.4 2,776
2007 40 Aksiyon Dublör    
2007 Aksiyon Dublör 8.2 114,038
2007 40 Komedi Dublör 5.9 16,928

Ocean's 13
2007 40 Suç Dublör 6.9 275,178

Çılgın Motorcular
2007 40 Aksiyon Dublör 5.9 104,344

İyi Alman
2006 39 Dram Dublör 6.1 21,630

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 39 Macera Dublör 6.8 90,952

Poseidon'dan Kaçış
2006 39 Aksiyon Dublör 5.6 86,574
2006 Dram Dublör    
2005 Komedi Dublör 6.4 222

En Uzun Mesafe
2005 38 Komedi Dublör 6.4 140,051

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Dublör 7.5 99,662

Paparazi
2004 37 Aksiyon Dublör 5.8 13,271

Çılgın İkili 2
2003 36 Aksiyon Dublör 6.6 190,827

Kazara Zengin
2002 35 Komedi Dublör 5.8 118,261
2002 Suç Dublör 6.9 15,559

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Dublör 6.4 46,675

Belanın Böylesi
2002 35 Komedi Dublör 6.5 18,142

Tek
2001 34 Aksiyon Dublör 5.9 81,886
2001 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.4 155,972

Çıtır Kızlar
2000 33 Komedi Dublör 5.6 95,425
2000 Komedi Dublör 7.3 4,590

Çığlık 3
2000 33 Korku Dublör 5.5 105,491
1999 Dram Dublör 6.0 2,160
1999 32 Aksiyon Dublör 5.1 298

Bıçağın İki Yüzü
1998 31 Aksiyon Dublör 7.1 207,248

Son Umut
1998 31 Aksiyon Dublör 6.1 13,981
1998 Dram Dublör 7.1 62,115
1998 Komedi Dublör 7.1 1,710
1998 31 Aksiyon Dublör 5.3 160,323

Para Konuşur
1997 30 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 23,818

Hız Tuzağı 2
1997 30 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 64,282

Romantik Katil
1997 30 Aksiyon Dublör 7.4 77,797

Kurtlar Şehri
1996 29 Suç Dublör 6.2 13,674
1995 28 Aksiyon Dublör 5.2 9,592

Hız Sınırı
1994 27 Aksiyon Dublör 5.4 10,819
1994 27 Korku Dublör 5.9 6,955
1994 27 Aksiyon Dublör 3.9 1,360

Takip
1994 27 Macera Dublör 5.8 14,677

Gizli Dosyalar
1993 Dram Dublör 8.7 165,208

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Dublör 6.2 25,283

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.2 20,721
1987 Aksiyon Dublör    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017