Giriş Kayıt
Jeff Brockton

Jeff Brockton (50)


Dublör, Oyuncu

Jeffrey Brockton Zaremba, 31 Ekim 1967 Santa Clarita, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Başkanların Uşağı (2013), Çılgın Motorcular (2007), Parker (2013), Romantik Katil (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Brockton Zaremba
Doğum Tarihi: 31 Ekim 1967
Doğum Yeri: Santa Clarita, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeffrey Brockton
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 50 Aksiyon Dublör 5.5 21,119

Anne
2017 50 Aksiyon Dublör 5.9 18,654

Aptallar Çetesi
2016 49 Aksiyon Dublör 5.8 36,085
2016 49 Aksiyon Dublör 5.2 7,027

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 49 Dram Dublör 7.2 109,149

Özel Kargo
2016 49 Aksiyon Dublör 4.6 6,058
2016 49 Aksiyon Dublör 6.6 12
2015 48 Aksiyon Dublör 3.3 1,072
2015 48 Korku Dublör 2.8 212
2015 48 Aksiyon Dublör 6.1 68,600

Terminator: Yaradılış
2015 48 Aksiyon Dublör 6.5 214,977

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 48 Aksiyon Dublör 7.2 312,541

Sert Ol
2015 48 Komedi Dublör 6.0 99,912
2015 48 Gerilim Dublör 3.5 1,333

Soygun
2015 48 Aksiyon Dublör 6.1 21,362
2014 47 Komedi Dublör 5.6 5,512

Liseli Polisler 2
2014 47 Aksiyon Dublör 7.1 292,057
2014 47 Korku Dublör 5.9 5,399

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 47 Aksiyon Dublör 7.6 360,842
2014 47 Aksiyon Dublör 3.1 28,684
2014 47 Aksiyon Dublör 5.0 20,120

Başkanların Uşağı
2013 46 Biyografi Dublör 7.2 95,573

Kaçış Planı
2013 46 Aksiyon Dublör 6.7 194,094

Kod Adı: Olympus
2013 46 Aksiyon Dublör 6.5 220,486

G.I. Joe: Misilleme
2013 46 Aksiyon Dublör 5.8 155,552

Muhteşem Yaratıklar
2013 46 Dram Dublör 6.2 74,142
2013 46 Aksiyon Dublör 6.2 98,503

Balta 3
2013 46 Komedi Dublör 5.7 6,282

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 46 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 9,163

Katil
2012 45 Biyografi Dublör 6.9 60,717
2012 45 Fantastik Dublör    

Tetikçiler
2012 45 Aksiyon Dublör 7.4 465,689

Kızıl Şafak
2012 45 Aksiyon Dublör 5.4 65,814

Şeytanla Randevu
2012 45 Suç Dublör 5.3 10,072

Kurye
2012 45 Aksiyon Dublör 4.5 3,775

Teksas Ölüm Tarlası
2011 44 Suç Dublör 5.7 16,112

Yedek Polisler
2010 43 Aksiyon Dublör 6.7 205,570

Kaçaklar
2010 43 Aksiyon Dublör 6.4 78,936
2010 43 Komedi Dublör 3.9 358
2009 42 Aksiyon Dublör 5.1 34,550
2009 Aksiyon Dublör 3.6 604

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 42 Aksiyon Dublör 6.0 345,672

Sahte Polis
2009 42 Komedi Dublör 5.8 54,638

Sınır
2008 41 Aksiyon Dublör    

Kartal Göz
2008 41 Aksiyon Dublör 6.6 159,225

Akıllı Ol
2008 41 Aksiyon Dublör 6.5 177,834
2008 41 Aksiyon Dublör    
2008 41 Aksiyon Dublör 5.0 4,230

Denizde Esaret
2008 41 Aksiyon Dublör    

Ölüm Çemberi
2008 41 Aksiyon Dublör    

Pittsburgh Sırları
2008 41 Macera Dublör 5.4 2,776
2007 40 Aksiyon Dublör    
2007 Aksiyon Dublör 8.2 114,472
2007 40 Komedi Dublör 5.9 16,928

Ocean's 13
2007 40 Suç Dublör 6.9 276,615

Çılgın Motorcular
2007 40 Aksiyon Dublör 5.9 104,699

İyi Alman
2006 39 Dram Dublör 6.1 22,319

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 39 Macera Dublör 6.8 91,409

Poseidon'dan Kaçış
2006 39 Aksiyon Dublör 5.6 87,029
2006 Dram Dublör 7.6 10,810
2005 Komedi Dublör 6.4 222

En Uzun Mesafe
2005 38 Komedi Dublör 6.4 140,869

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Dublör 7.5 100,187

Paparazi
2004 37 Aksiyon Dublör 5.8 13,271

Çılgın İkili 2
2003 36 Aksiyon Dublör 6.6 191,903

Kazara Zengin
2002 35 Komedi Dublör 5.8 118,946
2002 Suç Dublör 6.9 15,631

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Dublör 6.4 46,886

Belanın Böylesi
2002 35 Komedi Dublör 6.5 18,155

Tek
2001 34 Aksiyon Dublör 5.9 82,054
2001 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.4 156,399

Çıtır Kızlar
2000 33 Komedi Dublör 5.6 95,812
2000 Komedi Dublör 7.3 4,746

Çığlık 3
2000 33 Korku Dublör 5.5 106,194
1999 Dram Dublör 6.0 2,173
1999 32 Aksiyon Dublör 5.1 298

Bıçağın İki Yüzü
1998 31 Aksiyon Dublör 7.1 208,624

Son Umut
1998 31 Aksiyon Dublör 6.1 13,981
1998 Dram Dublör 7.1 62,537
1998 Komedi Dublör 7.1 1,710
1998 31 Aksiyon Dublör 5.3 161,123

Para Konuşur
1997 30 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 23,878

Hız Tuzağı 2
1997 30 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 64,573

Romantik Katil
1997 30 Aksiyon Dublör 7.4 78,066

Kurtlar Şehri
1996 29 Suç Dublör 6.2 13,812
1995 28 Aksiyon Dublör 5.2 9,592

Hız Sınırı
1994 27 Aksiyon Dublör 5.4 10,819

Kukla Efendileri
1994 27 Korku Dublör 5.9 7,332
1994 27 Aksiyon Dublör 3.9 1,360

Takip
1994 27 Macera Dublör 5.8 14,677

Gizli Dosyalar
1993 Dram Dublör 8.7 166,543

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Dublör 6.2 25,432

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.2 20,847
1987 Aksiyon Dublör    
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017