Giriş Kayıt
Jeff Brockton

Jeff Brockton (50)


Dublör, Oyuncu

Jeffrey Brockton Zaremba, 31 Ekim 1967 Santa Clarita, California, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Başkanların Uşağı (2013), Çılgın Motorcular (2007), Parker (2013), Romantik Katil (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jeffrey Brockton Zaremba
Doğum Tarihi: 31 Ekim 1967
Doğum Yeri: Santa Clarita, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Jeffrey Brockton
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzaydan Gelen Fırtına
2017 50 Aksiyon Dublör 5.4 48,225

Anne
2017 50 Aksiyon Dublör 5.9 22,187

Aptallar Çetesi
2016 49 Aksiyon Dublör 5.8 37,975
2016 49 Aksiyon Dublör 5.2 7,526

Deepwater Horizon: Büyük Felaket
2016 49 Dram Dublör 7.2 115,160

Özel Kargo
2016 49 Aksiyon Dublör 4.6 6,267
2016 49 Aksiyon Dublör 6.6 12
2015 48 Aksiyon Dublör 3.3 1,072
2015 48 Korku Dublör 2.8 212
2015 48 Aksiyon Dublör 6.1 70,087

Terminator: Yaradılış
2015 48 Aksiyon Dublör 6.5 218,327

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 48 Aksiyon Dublör 7.2 316,546

Sert Ol
2015 48 Komedi Dublör 6.0 101,885
2015 48 Gerilim Dublör 3.5 1,333

Soygun
2015 48 Aksiyon Dublör 6.1 21,935
2014 47 Komedi Dublör 5.6 5,601

Liseli Polisler 2
2014 47 Aksiyon Dublör 7.0 296,861
2014 47 Korku Dublör 5.9 5,399

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 47 Aksiyon Dublör 7.6 367,053
2014 47 Aksiyon Dublör 3.1 29,262
2014 47 Aksiyon Dublör 5.0 20,444

Başkanların Uşağı
2013 46 Biyografi Dublör 7.2 96,607

Kaçış Planı
2013 46 Aksiyon Dublör 6.7 196,657

Kod Adı: Olympus
2013 46 Aksiyon Dublör 6.5 223,201

G.I. Joe: Misilleme
2013 46 Aksiyon Dublör 5.8 156,939

Muhteşem Yaratıklar
2013 46 Dram Dublör 6.2 75,158
2013 46 Aksiyon Dublör 6.2 99,589

Balta 3
2013 46 Komedi Dublör 5.7 6,634

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 46 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 9,163

Katil
2012 45 Biyografi Dublör 6.9 61,674
2012 45 Fantastik Dublör    

Tetikçiler
2012 45 Aksiyon Dublör 7.4 472,155

Kızıl Şafak
2012 45 Aksiyon Dublör 5.4 66,409

Şeytanla Randevu
2012 45 Suç Dublör 5.3 10,072

Kurye
2012 45 Aksiyon Dublör 4.5 3,775

Teksas Ölüm Tarlası
2011 44 Suç Dublör 5.7 16,319

Yedek Polisler
2010 43 Aksiyon Dublör 6.7 208,212

Kaçaklar
2010 43 Aksiyon Dublör 6.4 79,501
2010 43 Komedi Dublör 3.9 358
2009 42 Aksiyon Dublör 5.1 36,337
2009 Aksiyon Dublör 3.6 604

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 42 Aksiyon Dublör 6.0 348,456

Sahte Polis
2009 42 Komedi Dublör 5.8 54,989

Sınır
2008 41 Aksiyon Dublör    

Kartal Göz
2008 41 Aksiyon Dublör 6.6 160,515

Akıllı Ol
2008 41 Aksiyon Dublör 6.5 179,361
2008 41 Aksiyon Dublör    
2008 41 Aksiyon Dublör 5.0 4,230

Denizde Esaret
2008 41 Aksiyon Dublör    

Ölüm Çemberi
2008 41 Aksiyon Dublör    

Pittsburgh Sırları
2008 41 Macera Dublör 5.4 2,776
2007 40 Aksiyon Dublör    
2007 Aksiyon Dublör 8.2 115,354
2007 40 Komedi Dublör 5.9 16,928

Ocean's 13
2007 40 Suç Dublör 6.9 280,092

Çılgın Motorcular
2007 40 Aksiyon Dublör 5.9 105,629

İyi Alman
2006 39 Dram Dublör 6.1 22,319

Tenacious D: The Pick of Destiny
2006 39 Macera Dublör 6.8 92,206

Poseidon'dan Kaçış
2006 39 Aksiyon Dublör 5.6 87,783
2006 Dram Dublör 7.6 10,810
2005 Komedi Dublör 6.4 222

En Uzun Mesafe
2005 38 Komedi Dublör 6.4 142,443

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Dublör 7.5 101,386

Paparazi
2004 37 Aksiyon Dublör 5.8 13,271

Çılgın İkili 2
2003 36 Aksiyon Dublör 6.6 194,021

Kazara Zengin
2002 35 Komedi Dublör 5.8 120,223
2002 Suç Dublör 6.9 15,843

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Dublör 6.4 47,366

Belanın Böylesi
2002 35 Komedi Dublör 6.5 18,345

Tek
2001 34 Aksiyon Dublör 5.9 82,518
2001 Aksiyon Oyuncu
Dublör
8.4 157,226

Çıtır Kızlar
2000 33 Komedi Dublör 5.6 96,680
2000 Komedi Dublör 7.3 4,746

Çığlık 3
2000 33 Korku Dublör 5.5 107,385
1999 Dram Dublör 6.0 2,194
1999 32 Aksiyon Dublör 5.1 298

Bıçağın İki Yüzü
1998 31 Aksiyon Dublör 7.1 211,340

Son Umut
1998 31 Aksiyon Dublör 6.1 13,981
1998 Dram Dublör 7.1 63,486
1998 Komedi Dublör 7.1 1,710
1998 31 Aksiyon Dublör 5.3 162,555

Para Konuşur
1997 30 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 24,191

Hız Tuzağı 2
1997 30 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 65,281

Romantik Katil
1997 30 Aksiyon Dublör 7.4 78,616

Kurtlar Şehri
1996 29 Suç Dublör 6.2 13,812
1995 28 Aksiyon Dublör 5.2 9,592

Hız Sınırı
1994 27 Aksiyon Dublör 5.4 10,819

Kukla Efendileri
1994 27 Korku Dublör 5.9 7,332
1994 27 Aksiyon Dublör 3.9 1,360

Takip
1994 27 Macera Dublör 5.8 14,677

Gizli Dosyalar
1993 Dram Dublör 8.7 170,774

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Dublör 6.2 25,743

Sahil Güvenlik
1989 Dram Dublör 5.2 21,116
1987 Aksiyon Dublör    
Dizi Altyazıları
La casa de papel (24,752) Vikings (2,471) Black Mirror (2,208) Counterpart (2,009) Bron/Broen (1,781) Legends of Tomorrow (1,415) Supernatural (1,153) Altered Carbon (1,024) The Alienist (1,015) Blindspot (899)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018