Giriş Kayıt
Nicolai Cleve Broch

Nicolai Cleve Broch (41)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Nicolai Cleve Broch, 14 Kasım 1975 Oslo, Norveç doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı. Max Manus (2008), Gåten Ragnarok (2013), Buddy (2003), Uno (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Kasım 1975
Doğum Yeri: Oslo, Norveç
Takma İsmi: Nico
Burcu: Akrep
Boyu: 1.76 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Oyuncu    
2015 Suç Oyuncu 7.6 1,560

Kutupta Macera
2014 39 Macera Oyuncu 6.1 323
2013 38 Aksiyon Oyuncu 5.9 5,663

Ölümüne Kaçış
2010 35 Gerilim Oyuncu 6.1 6,451
2008 33 Aksiyon Oyuncu 7.3 22,730
2008 33 Komedi Oyuncu 6.3 1,440

Soğuk Yemek
2008 33 Dram Oyuncu 5.0 754
2006 31 Aksiyon Oyuncu 5.9 1,499
2004 29 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.9 3,508
2003 28 Komedi Oyuncu 6.9 3,854
1995 20 Dram Oyuncu 5.1 368
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017