Giriş Kayıt
Lawrence Broch

Lawrence Broch


Yapımcı, Senarist

Lawrence Broch, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Yapımcı
Senarist
6.8 3,213
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 5,274
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 36,860
1994 Komedi Yapımcı 6.3 4,050
1988 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.0 29,212
Dizi Altyazıları
The Flash (9,728) Better Call Saul (5,530) Fargo (4,527) Lucifer (3,742) Gotham (3,374) The 100 (3,339) Arrow (3,060) 12 Monkeys (2,564) American Gods (2,384) Supernatural (2,289)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017