Giriş Kayıt
Lawrence Broch

Lawrence Broch


Yapımcı, Senarist

Lawrence Broch, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Yapımcı
Senarist
6.8 3,620
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 5,387
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 38,816
1994 Komedi Yapımcı 6.2 4,348
1988 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.0 36,009
Dizi Altyazıları
Westworld (11,072) La casa de papel (2,681) The Expanse (2,164) Legion (1,952) 12 Monkeys (1,714) Colony (1,586) Into the Badlands (1,426) Goliath (1,356) Cloak & Dagger (1,329) Fear the Walking Dead (1,112)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018