Giriş Kayıt
Lawrence Broch

Lawrence Broch


Yapımcı, Senarist

Lawrence Broch, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Yapımcı
Senarist
6.8 3,128
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 5,274
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 36,428
1994 Komedi Yapımcı 6.2 3,999
1988 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.0 28,840
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,803) Split (6,027) Rogue One (5,900) Hidden Figures (5,067) Live by Night (4,676) Assassin's Creed (4,145) Paterson (3,752) Patriots Day (3,461) Allied (2,875) Brimstone (1,912)
Dizi Altyazıları
Legion (9,429) Arrow (5,658) The Flash (5,331) The 100 (3,310) The Expanse (3,131) Legends of Tomorrow (2,684) Colony (2,331) The Blacklist (2,318) Vikings (2,168) Designated Survivor (2,132)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017