Giriş Kayıt
Lawrence Broch

Lawrence Broch


Yapımcı, Senarist

Lawrence Broch, yapımcı, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gizem Yapımcı
Senarist
6.8 3,166
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.3 5,274
2004 Komedi Yapımcı
Senarist
8.4 36,637
1994 Komedi Yapımcı 6.2 4,016
1988 Komedi Yapımcı
Senarist
Çeşitli
7.0 28,962
Film Altyazıları
Gold (7,035) Rings (3,735) Logan (2,968) Get Out (2,275) La La Land (2,038) Split (1,822) The Age of Shadows (1,784) Zashchitniki (1,638) The Great Wall (1,479) Office Christmas Party (1,389)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,744) The Blacklist (4,053) The Expanse (3,261) Better Call Saul (2,100) The Last Kingdom (1,989) Game of Thrones (1,605) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,588) Doctor Who (1,583) Vikings (1,573) Supernatural (1,569)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017