Giriş Kayıt
James Brodhead

James Brodhead (80)


Oyuncu

James Easton Brodhead, 30 Ocak 1932 ABD doğumlu oyuncu. (1982) Frances (1982), (1975) The Apple Dumpling Gang (1975), (1976) Helter Skelter (1976), (1974) Mame (1974) gibi yapımlarla biliniyor.06 Nisan 2012 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: James Easton Brodhead
Doğum Tarihi: 30 Ocak 1932
Ölüm Tarihi: 06 Nisan 2012
Doğum Yeri: ABD
Diğer Bir İsmi: James E. Broadhead | James Broadhead | James E. Br
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 63 Korku Oyuncu 3.9 1,319
1982 50 Biyografi Oyuncu 7.4 5,676
1982 50 Suç Oyuncu 6.5 2,265
1981 49 Komedi Oyuncu 6.4 1,102
1977 45 Komedi Oyuncu    

Charlie'nin Melekleri
1976 Aksiyon Oyuncu 6.5 7,580
1976 44 Macera Oyuncu 6.3 315
1976 44 Suç Oyuncu 7.4 2,775
1975 43 Aile Oyuncu 6.4 3,938
1975 43 Aile Oyuncu 6.0 1,981
1974 42 Müzikal Oyuncu 6.0 2,190

Son Aşk
1971 39 Komedi Oyuncu 6.7 959
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,327) Stronger (5,603) The Foreigner (5,568) Flatliners (4,173) Dunkirk (3,304) Beyond Skyline (2,578) American Made (2,198) Kingsman: The Golden Circle (1,898) Loving Vincent (1,769) It (1,746)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017