Giriş Kayıt
Helen Britten

Helen Britten


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Helen Britten, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Buraya Kadar (2013), Çığlık 4 (2011), Marco Polo (2014), Sokak Dansı 4: İsyan (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Set Dekoratörü    
2016 Komedi Set Dekoratörü 5.8 2,188
2015 Kısa Metraj Set Dekoratörü 8.0 909
2015 Biyografi Set Dekoratörü 6.7 1,444
2015 Biyografi Set Dekoratörü 6.4 6,958
2014 Macera Set Dekoratörü 8.1 48,084
2014 Suç Set Dekoratörü 7.2 2,885
2013 Dram Set Dekoratörü 6.9 39,220

Buraya Kadar
2013 Komedi Set Dekoratörü 6.6 332,588

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Set Dekoratörü 6.5 48,023

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Set Dekoratörü 6.3 24,472

Çığlık 4
2011 Korku Set Dekoratörü 6.2 109,746

Şampiyon
2010 Dram Sanat Bölümü 7.2 22,105
2009 Biyografi Set Dekoratörü    

Sahte Polis
2009 Komedi Set Dekoratörü 5.8 53,803

Sır Perdesi
2009 Gerilim Set Dekoratörü 4.9 2,182
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 5.1 425

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 49,639

Trafik
2000 Suç Sanat Bölümü 7.6 176,932

Jane Hakkındaki Gerçekler
2000 Dram Set Dekoratörü    

Cennetin Güneyi Cehennemin Batısı
2000 Dram Set Dekoratörü 4.1 1,218

Üç Kral
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 144,375

Güzellik Yarışması
1999 Komedi Set Dekoratörü 6.6 28,322

En Büyük Günah
1999 Suç Sanat Bölümü 6.6 1,274
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 41,036

Çılgın Kamp
1997 Aile Sanat Bölümü 4.9 824
1997 Dram Sanat Bölümü 6.3 482
1997 Aksiyon Set Dekoratörü 6.3 6,557
1995 Komedi Set Dekoratörü 5.5 7,041

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 72,786

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.4 9,783
1993 Dram Set Dekoratörü 5.6 1,962
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.8 851
1991 Dram Sanat Bölümü    
1990 Komedi Sanat Bölümü 5.3 2,233
1986 Aksiyon Set Dekoratörü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017