Giriş Kayıt
Helen Britten

Helen Britten


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Helen Britten, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Buraya Kadar (2013), Çığlık 4 (2011), Marco Polo (2014), Sahte Polis (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ruhların Sonbaharı
2017 Dram Set Dekoratörü 7.0 2,610
2016 Komedi Set Dekoratörü 5.8 2,386
2015 Biyografi Set Dekoratörü 6.7 1,444
2015 Biyografi Set Dekoratörü 6.4 6,958
2014 Macera Set Dekoratörü 8.1 48,947
2014 Suç Set Dekoratörü 7.2 2,885
2013 Dram Set Dekoratörü 6.9 39,476

Buraya Kadar
2013 Komedi Set Dekoratörü 6.6 335,589

Sokak Dansı 4: İsyan
2012 Dram Set Dekoratörü 6.5 48,416

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Set Dekoratörü 6.3 24,472

Çığlık 4
2011 Korku Set Dekoratörü 6.2 110,618

Şampiyon
2010 Dram Sanat Bölümü 7.2 22,280
2009 Biyografi Set Dekoratörü    

Sahte Polis
2009 Komedi Set Dekoratörü 5.8 54,483

Sır Perdesi
2009 Gerilim Set Dekoratörü 4.9 2,182
2007 Dram Yapım Tasarımcısı 5.1 425

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 50,355

Trafik
2000 Suç Sanat Bölümü 7.6 177,808

Jane Hakkındaki Gerçekler
2000 Dram Set Dekoratörü    

Cennetin Güneyi Cehennemin Batısı
2000 Dram Set Dekoratörü 4.1 1,218

Üç Kral
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 145,362

Güzellik Yarışması
1999 Komedi Set Dekoratörü 6.6 28,462

En Büyük Günah
1999 Suç Sanat Bölümü 6.6 1,274
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 41,663

Çılgın Kamp
1997 Aile Sanat Bölümü 4.9 824
1997 Dram Sanat Bölümü 6.3 482
1997 Aksiyon Set Dekoratörü 6.3 6,557
1995 Komedi Set Dekoratörü 5.5 7,041

Hızlı Ve Ölü
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 73,345

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.4 9,783
1993 Dram Set Dekoratörü 5.6 1,962
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.8 851
1991 Dram Sanat Bölümü    
1990 Komedi Sanat Bölümü 5.3 2,233
1986 Aksiyon Set Dekoratörü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017