Giriş Kayıt
Yvonne Erickson

Yvonne Erickson


Oyuncu

Yvonne Erickson, oyuncu. (2002) Gecenin Nefesi (2002), (2002) Tehlikeli Hayaller (2002), (1994) Lassie (1994), (2013) White Reindeer (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Yvonne Brisendine | Yvonne Graetzer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 5.7 871
2010 Dram Oyuncu 5.1 352

Ekip 49
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 51,111

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu 7.1 12,110

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu 6.5 68,684
1997 Dram Oyuncu 5.2 92
1994 Aile Oyuncu 5.9 3,847

Dalgaların Prensi
1991 Dram Oyuncu 6.7 13,793
Dizi Altyazıları
Westworld (18,188) La casa de papel (4,192) Supernatural (3,512) Into the Badlands (2,571) Krypton (2,347) Gotham (2,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,230) The Big Bang Theory (1,878) Arrow (1,775) The 100 (1,749)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018