Giriş Kayıt
Yvonne Erickson

Yvonne Erickson


Oyuncu

Yvonne Erickson, oyuncu. (2002) Gecenin Nefesi (2002), (2002) Tehlikeli Hayaller (2002), (1994) Lassie (1994), (2013) White Reindeer (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Yvonne Brisendine | Yvonne Graetzer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Oyuncu 5.7 871
2010 Dram Oyuncu 5.1 352

Ekip 49
2004 Aksiyon Oyuncu 6.5 49,260

Tehlikeli Hayaller
2002 Komedi Oyuncu 7.1 12,110

Gecenin Nefesi
2002 Dram Oyuncu 6.5 65,584
1997 Dram Oyuncu 5.2 92
1994 Aile Oyuncu 5.9 3,847
1991 Dram Oyuncu 6.7 12,898
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,548) Live by Night (8,741) Hidden Figures (5,907) Rogue One (5,375) Split (4,903) Assassin's Creed (4,279) Paterson (4,190) Patriots Day (4,157) Allied (3,619) Passengers (1,721)
Dizi Altyazıları
Legion (9,561) Arrow (5,767) The 100 (4,010) The Flash (3,566) The Expanse (3,369) Designated Survivor (2,855) Colony (2,671) The Originals (2,664) Black Sails (2,375) Vikings (2,195)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017