Giriş Kayıt
David Brinkley

David Brinkley (82)


Oyuncu

David McClure Brinkley, 10 Temmuz 1920 Wilmington, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu. "David Brinkley's Journal" (1961) yapımıyla biliniyor.11 Haziran 2003 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: David McClure Brinkley
Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1920
Ölüm Tarihi: 11 Haziran 2003
Doğum Yeri: Wilmington, North Carolina, ABD
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Oyuncu 7.3 1,048
2012 Belgesel Oyuncu    
2011 Belgesel Oyuncu 7.6 455

İrlandalıyı Öldür
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 37,368
2010 Belgesel Oyuncu    
2007 Belgesel Oyuncu 7.5 110
1997 77 Belgesel Oyuncu 7.9 2,107
1995 75 Biyografi Oyuncu 7.1 25,154
1988 68 Belgesel Oyuncu 7.4 6,087
1987 67 Belgesel Oyuncu 7.9 1,447

Sosyete Kuaförü
1975 55 Dram Oyuncu 6.3 8,323
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017