Giriş Kayıt
Paul Brightwell

Paul Brightwell


Oyuncu

Paul Brightwell, oyuncu. (1998) Rastlantının Böylesi (1998), (2014) The Voices (2014), (2001) Hornblower: Mutiny (2001), (1987) Arya (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 54,217
2014 Komedi Oyuncu 6.4 43,028
2014 Dram Oyuncu 5.7 16,595
2013 Aksiyon Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,281
2006 Macera Oyuncu    

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 237,265
2005 Suç Oyuncu 7.4 76
2005 Suç Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.1 2,740
2000 Dram Oyuncu 5.2 812

Hayalet Süvari
1999 Dram Oyuncu 7.4 290,510
1999 Suç Oyuncu 8.1 1,583

Rastlantının Böylesi
1998 Komedi Oyuncu 6.8 56,361

Titanik
1997 Dram Oyuncu 7.8 882,225
1997 Oyuncu 6.5 32
1996 Suç Oyuncu 5.4 281

Arya
1987 Komedi Oyuncu 5.8 2,252
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,982
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,479
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,247
1978 Aile Oyuncu 7.1 827
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018