Giriş Kayıt
Paul Brightwell

Paul Brightwell


Oyuncu

Paul Brightwell, oyuncu. (1998) Rastlantının Böylesi (1998), (2014) The Voices (2014), (2001) Hornblower: Mutiny (2001), (1987) Arya (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 55,563
2014 Komedi Oyuncu 6.4 43,674
2014 Dram Oyuncu 5.7 16,966
2013 Aksiyon Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,357
2006 Macera Oyuncu    

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 239,056
2005 Suç Oyuncu 7.4 76
2005 Suç Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.1 2,740
2000 Dram Oyuncu 5.1 838

Hayalet Süvari
1999 Dram Oyuncu 7.4 292,334
1999 Suç Oyuncu 8.1 1,623

Rastlantının Böylesi
1998 Komedi Oyuncu 6.8 56,742

Titanik
1997 Dram Oyuncu 7.8 890,381
1997 Oyuncu 6.5 32
1996 Suç Oyuncu 5.4 281

Arya
1987 Komedi Oyuncu 5.8 2,252
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,027
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,561
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,274
1978 Aile Oyuncu 7.1 879
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,846) Den of Thieves (2,622) Maze Runner: The Death Cure (2,328) Hostiles (2,222) Winchester (2,205) 12 Strong (2,012) Submergence (1,693) Peter Rabbit (1,234) The Commuter (1,116) A martfüi rém (782)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,827) Supernatural (3,898) The Flash (3,345) The Terror (2,691) Legion (2,456) The Big Bang Theory (2,363) Gotham (2,070) The Expanse (2,009) The Crossing (1,887) Arrow (1,805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018