Giriş Kayıt
Paul Brightwell

Paul Brightwell


Oyuncu

Paul Brightwell, oyuncu. (1998) Rastlantının Böylesi (1998), (2014) The Voices (2014), (2001) Hornblower: Mutiny (2001), (1987) Arya (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 40,478
2014 Komedi Oyuncu 6.3 38,767
2014 Dram Oyuncu 5.6 15,835
2013 Aksiyon Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.5 2,726
2008 Aile Oyuncu    
2006 Macera Oyuncu    

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 226,280
2005 Suç Oyuncu 7.4 76
2005 Suç Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.1 2,740
2000 Dram Oyuncu 5.2 759

Hayalet Süvari
1999 Dram Oyuncu 7.4 277,717
1999 Suç Oyuncu 8.1 1,525

Rastlantının Böylesi
1998 Komedi Oyuncu 6.8 54,207

Titanik
1997 Dram Oyuncu 7.7 834,789
1997 Oyuncu 6.5 32
1996 Suç Oyuncu 5.4 281

Arya
1987 Komedi Oyuncu 5.8 2,119
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,786
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,119
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,375) Arrow (4,970) The Flash (4,861) The Expanse (2,650) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,938) Colony (1,827) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,724)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017