Giriş Kayıt
Paul Brightwell

Paul Brightwell


Oyuncu

Paul Brightwell, oyuncu. (1998) Rastlantının Böylesi (1998), (2014) The Voices (2014), (2001) Hornblower: Mutiny (2001), (1987) Arya (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 45,394
2014 Komedi Oyuncu 6.4 39,920
2014 Dram Oyuncu 5.7 16,231
2013 Aksiyon Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.6 2,915
2008 Aile Oyuncu    
2006 Macera Oyuncu    

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 229,553
2005 Suç Oyuncu 7.4 76
2005 Suç Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.1 2,740
2000 Dram Oyuncu 5.2 775

Hayalet Süvari
1999 Dram Oyuncu 7.4 281,150
1999 Suç Oyuncu 8.1 1,560

Rastlantının Böylesi
1998 Komedi Oyuncu 6.8 54,900

Titanik
1997 Dram Oyuncu 7.7 848,059
1997 Oyuncu 6.5 32
1996 Suç Oyuncu 5.4 281

Arya
1987 Komedi Oyuncu 5.8 2,213
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,840
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,236
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,120
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017