Giriş Kayıt
Paul Brightwell

Paul Brightwell


Oyuncu

Paul Brightwell, oyuncu. (1998) Rastlantının Böylesi (1998), (2014) The Voices (2014), (2001) Hornblower: Mutiny (2001), (1987) Arya (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.0 56,654
2014 Komedi Oyuncu 6.4 44,470
2014 Dram Oyuncu 5.7 16,968
2013 Aksiyon Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.6 3,494
2006 Macera Oyuncu    

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.2 240,568
2005 Suç Oyuncu 7.4 76
2005 Suç Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu    
2001 Macera Oyuncu 8.1 2,740
2000 Dram Oyuncu 5.1 868

Hayalet Süvari
1999 Dram Oyuncu 7.4 293,843
1999 Suç Oyuncu 8.1 1,623

Rastlantının Böylesi
1998 Komedi Oyuncu 6.8 57,178

Titanik
1997 Dram Oyuncu 7.8 896,765
1997 Oyuncu 6.5 32
1996 Suç Oyuncu 5.4 281

Arya
1987 Komedi Oyuncu 5.8 2,307
1986 Dram Oyuncu 6.0 2,055
1985 Dram Oyuncu 5.0 6,622
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,297
1978 Aile Oyuncu 7.1 879
Film Altyazıları
Rampage (11,426) Ready Player One (8,569) Escape Plan 2: Hades (7,267) The Cured (1,888) Tomb Raider (1,797) Set It Up (957) Den 12. mann (833) Journey's End (764) Blockers (633) Black Panther (620)
Dizi Altyazıları
Westworld (14,483) 12 Monkeys (2,884) La casa de papel (2,436) Into the Badlands (2,362) Legion (1,554) Fear the Walking Dead (1,379) The Expanse (1,237) Vikings (933) Colony (865) The Crossing (852)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018