Giriş Kayıt
Johnny Briggs

Johnny Briggs (81)


Oyuncu

Johnny Briggs, 05 Eylül 1935 Battersea, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1964) 633 Squadron (1964), (1962) H.M.S. Defiant (1962), (1963) A Stitch in Time (1963), (1976) Carry on England (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Eylül 1935
Doğum Yeri: Battersea, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Johnnie Briggs | John Briggs | Johnny Briggs MBE
Takma İsmi: Briggsy
Burcu: Başak
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Belgesel Oyuncu    
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,110
1976 41 Komedi Oyuncu 3.5 1,386
1975 40 Komedi Oyuncu 5.4 1,816
1972 37 Komedi Oyuncu 5.0 485
1970 35 Komedi Oyuncu 6.5 394
1970 35 Savaş Oyuncu 5.2 104
1968 33 Macera Oyuncu 6.9 3,444
1964 29 Savaş Oyuncu 6.4 2,667
1964 29 Dram Oyuncu 7.3 459
1963 28 Komedi Oyuncu 7.1 729
1963 28 Komedi Oyuncu 5.7 426
1962 27 Macera Oyuncu 7.2 1,759
1960 25 Komedi Oyuncu 6.6 568
1960 25 Komedi Oyuncu 7.1 72

Bismarck'ı Batır!
1960 25 Aksiyon Oyuncu 7.2 5,430
1953 18 Suç Oyuncu 6.1 120

Sinema Dünyasi
1951 16 Biyografi Oyuncu 7.1 896
1951 16 Komedi Oyuncu 7.7 9,801

Oliver
1948 13 Macera Oyuncu 7.8 8,883
1947 12 Macera Oyuncu 6.9 955
Film Altyazıları
Doctor Strange (13,300) Allied (11,422) Moana (7,089) Lion (5,447) Arrival (3,757) Hacksaw Ridge (3,185) Nocturnal Animals (2,939) Shut In (2,231) Underworld: Blood Wars (2,192) Fences (1,850)
Dizi Altyazıları
Supernatural (10,873) The Expanse (7,418) Taboo (7,372) Legion (6,041) Arrow (5,797) The Big Bang Theory (5,576) Vikings (4,454) The Blacklist (3,161) Sherlock (2,783) Suits (2,604)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017