Giriş Kayıt
Kevin Brief

Kevin Brief


Oyuncu

Brooklyn, New York, Brooklyn, New York doğumlu oyuncu. Doğaüstü (2005) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brooklyn, New York
Doğum Yeri: Brooklyn, New York
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Oyuncu 7.4 7,923
2015 Komedi Oyuncu 3.8 245
2014 Aile Oyuncu 7.5 19
2014 Suç Oyuncu 4.8 302
2012 Gerilim Oyuncu 3.4 460
2012 Komedi Oyuncu    

Bir Yıldız Doğuyor
2011 Komedi Oyuncu 3.3 9,876
2011 Komedi Oyuncu 7.8 37,711

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Oyuncu 7.6 131,564
2010 Komedi Oyuncu 8.4 23
2010 Komedi Oyuncu 5.9 912
2007 Dram Oyuncu 7.5 2,965

Krallık
2007 Aksiyon Oyuncu 7.1 106,697
2007 Komedi Oyuncu 8.3 583,234
2007 Komedi Oyuncu 6.2 308

Genç Asiler
2006 Dram Oyuncu    

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 122,300
2005 Dram Oyuncu 7.3 154
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu 8.6 13,876

Bağdat'tan Canlı Yayın
2002 Dram Oyuncu    
2002 Dram Oyuncu    

Gül Tekniği
2002 Suç Oyuncu 3.8 133
2002 Oyuncu 8.0 133

Uzay Yolu: Atılgan
2001 Aksiyon Oyuncu 7.5 34,432

Yıllar Önce
2001 Dram Oyuncu 6.3 96
2001 Suç Oyuncu 6.0 711

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.0 103,479
1999 Dram Oyuncu 6.0 2,233
1999 Komedi Oyuncu    
1996 Animasyon Oyuncu 7.8 836
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,512
1992 Dram Oyuncu 6.1 2,480
1989 Komedi Oyuncu 7.0 3,925
1988 Animasyon Oyuncu 8.1 120,084

The Castle of Cagliostro
1979 Animasyon Oyuncu 7.8 18,166
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,198
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017