Giriş Kayıt
David Bridie

David Bridie


Müzisyen, Müzisyen

David Bridie, müzisyen, müzisyen. The Man Who Sued God (2001), Gizemli Yolcu (2006), The Myth of Fingerprints (1997), Tempted (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 5.4 403
2016 Gerilim Müzik
Müzik
7.3 646
2015 Dram Müzik 7.4 338
2012 Belgesel Müzik 6.3 28

Uydu Çocuk
2012 Macera Müzik 6.6 233
2009 Komedi Müzik 6.3 1,405

Gizemli Yolcu
2006 Dram Müzik 5.4 3,498
2001 Komedi Müzik 6.5 4,353
2001 Gerilim Müzik 5.6 1,150
1997 Dram Müzik
Müzik
6.1 2,185

Kanıt
1991 Dram Müzik 7.4 5,012
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017