Giriş Kayıt
David Bridie

David Bridie


Müzisyen, Müzisyen

David Bridie, müzisyen, müzisyen. The Man Who Sued God (2001), The Myth of Fingerprints (1997), Tempted (2001), Secret City (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Müzik 5.2 282
2016 Gerilim Müzik
Müzik
7.3 523
2015 Dram Müzik 7.4 338
2012 Belgesel Müzik 6.3 28

Uydu Çocuk
2012 Macera Müzik 6.6 233
2009 Komedi Müzik 6.3 1,405

Gizemli Yolcu
2007 Dram Müzik 8.0 30
2001 Komedi Müzik 6.5 4,353
2001 Gerilim Müzik 5.6 1,150
1997 Dram Müzik
Müzik
6.1 2,185

Kanıt
1991 Dram Müzik 7.4 5,012
Film Altyazıları
Live by Night (10,230) Resident Evil: The Final Chapter (8,870) Hidden Figures (4,712) Rogue One (4,392) Patriots Day (4,292) Assassin's Creed (3,799) Split (3,513) Allied (3,469) Paterson (3,317) Why Him? (2,337)
Dizi Altyazıları
Legion (4,478) The 100 (4,035) Black Sails (3,344) Arrow (3,278) The Expanse (3,054) The Originals (2,763) Colony (2,589) The Flash (2,285) The Last Kingdom (2,198) Vikings (2,041)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017