Giriş Kayıt
June Brickman

June Brickman


Makyaj

June Brickman, makyaj. 96 Saat (2008), Castle (2009), Gece Uçuşu (2005), İskelet Anahtar (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: June Rudley Brickman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlığın Elli Tonu
2017 Dram Makyaj 4.6 49,886
2015 Müzik Makyaj    
2013 Makyaj    
2013 Makyaj 7.4 2,670
2011 Komedi Makyaj    

Nereden Biliyorsun
2010 Komedi Makyaj 5.4 36,800
2009 Komedi Makyaj 8.2 123,984

Aşk Ateşi
2008 Suç Makyaj 6.8 16,090

96 Saat
2008 Aksiyon Makyaj 7.8 504,541
2008 Komedi Makyaj    
2007 Komedi Makyaj 5.1 4,199
2006 Aksiyon Makyaj 8.2 6,792

Gol
2005 Dram Makyaj 6.8 53,068

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Makyaj 6.2 65,410

Gece Uçuşu
2005 Gerilim Makyaj 6.5 97,738

İskelet Anahtar
2005 Korku Makyaj 6.5 92,405
2004 Aksiyon Makyaj 4.4 34,649

İlk 20 Milyon
2002 Komedi Makyaj 5.6 2,796

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Makyaj 4.4 4,125

Öyle Bir Kız ki
2001 Komedi Makyaj 4.9 11,431

Cennetin Ötesi
2000 Dram Makyaj 5.1 7,453
1999 Dram Makyaj    

8 Kafa Çantada
1997 Komedi Makyaj 5.3 8,055
1996 Komedi Makyaj 6.6 26,039
1996 Suç Makyaj 7.3 2,490
1994 Aksiyon Makyaj 5.9 29,740

Kız Arkadaşım 2
1994 Komedi Makyaj 5.2 15,722
1991 Komedi Makyaj 5.7 8,752

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Makyaj 4.8 7,313
1990 Komedi Makyaj 5.3 7,396
1988 Komedi Makyaj 5.5 8,272
1988 Aksiyon Makyaj 5.5 3,300
1986 Aksiyon Makyaj 8.2 4,670

Geri Çekilmek Yok Teslim Olmak Yok
1986 Aksiyon Makyaj 5.6 12,533
1986 Aksiyon Makyaj 4.3 738
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017