Giriş Kayıt
Ron Brice

Ron Brice


Oyuncu

Ron Brice, oyuncu. Fresh (1994) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Oyuncu 7.2 66

Mulberry Sokağı
2006 Korku Oyuncu    
2000 Suç Oyuncu    

Çeteler Savaşı
1999 Suç Oyuncu    
1996 Biyografi Oyuncu 6.9 16,460
1996 Dram Oyuncu 3.8 886

Köşe Başındakiler
1995 Dram Oyuncu 6.9 17,157
1994 Suç Oyuncu 6.8 5,679
1994 Suç Oyuncu 7.7 9,778

Barınağın Meleği
1993 Dram Oyuncu 7.2 1,953
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,034
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017