Giriş Kayıt
Laurence Briaud

Laurence Briaud


Editör, Editör, Sesler

Laurence Briaud, editör, editör, sesler. Bir Noel Akşamı (2008), Krallar Ve Kraliçe (2004), Bakan (2011), Düş ve Gerçek (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Editör 6.8 85
2015 Dram Editör 6.9 1,073
2014 Dram Editör 4.5 39
2014 Dram Editör    

Düş ve Gerçek
2013 Dram Editör 6.1 2,072
2012 Dram Editör 5.1 61

Bakan
2011 Dram Editör 6.7 1,981
2011 Dram Editör 6.4 1,028
2010 Dram Editör 5.3 227

Eller Yukarı
2010 Dram Editör 6.2 253
2009 Dram Editör 6.7 285

Bir Noel Akşamı
2008 Komedi Editör 7.1 5,598

Benim Adım Elisabeth
2006 Dram Editör 7.0 386

Benim Oğlum
2006 Dram Editör 6.8 636

Krallar Ve Kraliçe
2004 Komedi Editör 7.2 3,226
2003 Dram Editör 6.2 149
2003 Komedi Editör 6.2 1,122
2002 Dram Editör 5.8 192

Mahremiyet
2001 Dram Editorial Department
Sesler
6.2 9,603
2000 Dram Editorial Department 6.8 761

Beni Seven Trene Binsin
1998 Dram Editorial Department 6.6 1,624
1996 Dram Editorial Department 5.8 470
1996 Komedi Editör 6.9 1,041
Film Altyazıları
Gold (2,688) Personal Shopper (1,888) Get Out (1,747) Silence (1,595) Logan (1,591) The Age of Shadows (1,053) Split (1,010) La La Land (985) The Fate of the Furious (955) Rings (910)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,525) The Flash (5,554) Into the Badlands (3,379) Gotham (2,576) Fargo (1,986) The Blacklist (1,915) Game of Thrones (1,645) Vikings (1,523) The Last Kingdom (1,487) Billions (1,363)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017