Giriş Kayıt
Oto Brezina

Oto Brezina


Oyuncu

Czechoslovakia, Çekoslavakya doğumlu oyuncu. Albert Fish: In Sin He Found Salvation (2007), Puppet Master X: Axis Rising (2012), (2007) Poughkeepsie Kasetleri (2007), (2002) Ben & Arthur (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Czechoslovakia
Doğum Yeri: Çekoslavakya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 4.0 151
2014 Suç Oyuncu 7.7 94
2012 Fantastik Oyuncu 4.2 582
2011 Aksiyon Oyuncu 2.8 209
2011 Komedi Oyuncu 5.4 361

Büyük Silahlarla Çıplak Rahibeler
2010 Aksiyon Oyuncu 3.9 4,822
2010 Komedi Oyuncu 5.1 924
2009 Kısa Metraj Oyuncu    
2008 Gerilim Oyuncu 4.1 158

Poughkeepsie Kasetleri
2007 Suç Oyuncu 6.1 9,466
2007 Belgesel Oyuncu 5.8 759
2006 Dram Oyuncu 6.9 4,896
2004 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.6 1,568
2004 Biyografi Oyuncu 3.7 206
2002 Dram Oyuncu 2.2 6,968
Dizi Altyazıları
The Flash (10,614) Better Call Saul (6,026) Fargo (5,292) Lucifer (4,319) Arrow (4,240) The 100 (4,060) Gotham (3,633) 12 Monkeys (2,875) American Gods (2,733) Supernatural (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017