Giriş Kayıt
John Brent

John Brent (47)


Oyuncu

John Brent, 14 Mart 1938 Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. (1973) Gençlik Yılları (1973), (1970) Catch-22 (1970), (1979) More American Graffiti (1979), (1973) Steelyard Blues (1973) gibi yapımlarla biliniyor.16 Ağustos 1985 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1938
Ölüm Tarihi: 16 Ağustos 1985
Doğum Yeri: Connecticut, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 41 Komedi Oyuncu 5.2 3,319

Gençlik Yılları
1973 35 Komedi Oyuncu 7.5 67,673
1973 35 Komedi Oyuncu 5.4 578
1972 34 Komedi Oyuncu 7.1 7,672
1970 32 Komedi Oyuncu 7.2 18,225

Bob Ve Carol Ve Ted Ve Alice
1969 31 Komedi Oyuncu 6.7 4,047
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017