Giriş Kayıt
John Brent

John Brent (47)


Oyuncu

John Brent, 14 Mart 1938 Connecticut, ABD doğumlu oyuncu. (1973) Gençlik Yılları (1973), (1970) Catch-22 (1970), (1979) More American Graffiti (1979), (1973) Steelyard Blues (1973) gibi yapımlarla biliniyor.16 Ağustos 1985 tarihinde (47 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1938
Ölüm Tarihi: 16 Ağustos 1985
Doğum Yeri: Connecticut, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 41 Komedi Oyuncu 5.2 3,450

Gençlik Yılları
1973 35 Komedi Oyuncu 7.5 70,772
1973 35 Komedi Oyuncu 5.4 701
1972 34 Komedi Oyuncu 7.1 8,285
1970 32 Komedi Oyuncu 7.2 18,799

Bob Ve Carol Ve Ted Ve Alice
1969 31 Komedi Oyuncu 6.7 4,370
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018